ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: İstek Kağıdı Yanlış Bilgi

Sayfa: [ 1 ]

mamtez 18.06.2010 23:46:50

İyi günler arkadaşlar ben sitenizi 1,5 aydır dışdan üye olmadan konuları inceliyodum her zaman üye oldum sonunda  :) Arkadaşlar öncelikle ben turistik vize ile basvurcam  çarşamba günü randevum var  bende bi İstek Kağıdı var onla basvurmayı düşünüyorum  ama istek kağıdında doğum yeri Samsun olarak belirtilmiş halbuki ben İstanbul doğumluyu bu istek kağıdı ile basvursam sorun olurmu acaba bi problem çıkarma sizce bu arada  08/06/10 da tekrar istanbul doğumlu  doğru bilgili istek kağıdını yolladılar tahhütsüz olarak 11 gün oldu hala gelmedi gelse onlar basvurcakdım ama kayboldu galiba  bu yüzden 2. randevu almısdım  oda çarşaba  Samsun doğumlu İstek kağıdı ile basvursam sorun olurmu ki acaba  ??? ??? :-\ :-\

mamtez 26.06.2010 13:22:42

yazan olmadı ama  canınızın sağlığı arkdaşlar yeni  istek kağıdı geldi 23/06 da basvurdum 26/06 da eve ulaşdı ben 3 aylık basvurdum ama bana 1 aylık vermişler   ben 90 günlük basvurduğum halde bana  30 günlük vermişler neden böyle yaptılar acaba  ? :S :S

yasin demir 26.06.2010 15:31:05

onlar ne kadar uygun görürse o kadar veriyolar kardeş 3 aylıkm vermeleri biraz güç olurdu zaten 1 aylık verdikleride çok güzel bence çünkü almanyadan vize almak baya güç biliyosun

mamtez 26.06.2010 15:33:53

oda doğru abi  ama ne bilim illlk bide 90 gün basvurdum  60 gün bari verselerdi 17 yaşındayım 1 senem daha vardı okulmun bitmesine   kendi  harçlığımla birikdirdim  insnaa koyuyo neyse böyle kısmetmiş almancax.com 'Da teşekkür ederim bu arada baya şey öğrendim  forumda 

Sayfa: [ 1 ]