ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Vize İşlemleri Sırasında Vurulan Kaşe ?

Sayfa: [ 1 ]

badboyibo 30.06.2010 16:43:40

Arkadaşlar dün almanya konsolosluğunda vize işlemleri sırasında evrakalrı kontrol etti bayan sonra pasaportun vize bölümüne kaşe vurdu kargoyla gönderilcek dedi bu kaşe ne anlama geliyor işleme alındığına dairmi yoksa red mi ?

DeLiyanginiM 30.06.2010 22:00:51

Eskiden hatirliyorum red verildigi zaman vize kısmına bir kase vuruluyordu turistik vize basvurusunda gormustum.

DeLiyanginiM 30.06.2010 22:03:03

yani turistik vizeye gelen bir red de gördüm pasaport geldi oyle,basvuru esnasında felan degıl

badboyibo 30.06.2010 22:17:41

galiba kaşede konsolosluğun adı ve tarih yazıyordu bu red kaşesimi ?

aysunnn 30.06.2010 22:23:19

meraba arkadaşlar ben bişi sorucam...dün başvuru yaptım ve bana bi kağıt verdiler sol üst köşesindede işlem numarası var ne işe yarıyor birde ben vizemi nasıl takip edicem hangi adrestenn ve nasılll???

yasin demir 01.07.2010 00:18:51

turistik vize başvurularında vurulan kaşe buyuk bir ihtimal red veriliyo onların kendi aralarındaki vize görüşmesindeki durumu yansıtan bi işaret anlamına geliyo

yasin demir 01.07.2010 00:20:56

aile birleşim vizelerinde vize takibi şu şekilde yapılır ankara ve istanbul pasaportları alıyor ve kargoyla gönderiyor ve takip etmenize gerek kalmıyor sadece kargonun sitesinden pasaportun kargoya verilip verilmediğpine bakıyosunuz izmir konsolosluğuda takip numarası veriyo bu takip numaranız izmir alman konsolosluğunun sitesinde yayınlandığı zaman pasaportunuzu alıp konsolosluğa gidip vizenizi alıyosunuz

badboyibo 01.07.2010 00:33:03

kardeş 2006 da gittiğimizde annemin pasportunada vurmuşlardı kaşe ama vizeyi almıştı yinede visa applied yazıyor birde konsoloslugun adı tarih yazıyor o kaşede büyük ihtimal redmi diyorsun pek bi mülakat yapmadı benimle sadeec kim oluyor  kendinmi gideceksin 3-5 soru sordu işlem cok kısa sürdü konsoloslugun adı ve tarihi yazıyormus o kaşede yani mülakata göremi kaşe vuruluyor orda ?

Sayfa: [ 1 ]