yasin demir
01.07.2010 00:30:47
arkadaşlar almanyanın genelinde yeni bir uygulama başladı haberiniz olsun almanyaya yeni gelenlere verilen ve tüm masrafı devlet tarafından karşılanan entegrasyon yani dil kurslarına 01.07.2010 dan sonra kayıt yaptıracakların masraflarını artık devlet karşılamayacak herkes kendi cebinden ödeyecek yeni tasarruf paketinde bu yasa kabul edildi.haberiniz olsun
Vay Be Olaya Bak.Ilk Defa Duyuyorum.T$kler Güzel Insan.Emin Ol Ki Bu Gibi Bilgiler Bizler Icin Önem Tasiyor.Paylasalim Paylastiralim Ki Herkezin Haberi Olsun.Tekrar T$kler.
endoplazmikretikulum
01.07.2010 14:05:25
OLMASA şAşARDIM
HERşEY YETMIYOR GIBI
USTUNE EKLEDIKCE EKLIYORLAR
BAKALIM DAHA NE TERANELER CIKARACAKLAR
ES DELİ RÜZGAR ESSS GARİBİN BÖĞRÜNE BÖĞRÜNE....
sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹiq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
f_tuba26
01.07.2010 16:26:14
o zaman bır hayli pahalıya patlıycak bu entegrasyon kursu...çünkü saat başı 1 eurodan ücretleniyordu ve 645 saat ten 645 euro idi....ve yarısının kursiyer tarafından ödenöesı ısteniyordu ve sınav kazanıldığı takdırde ödenen ücretın yarısıda gerı iade idi...keza ben su an o ödediğim ücretın yarısının ödeneceğini bekliyorum belkıde hic ödenmiycek...neyse artık almanya nerden nasıl tasarruf yapcağını şaşırmış cidden...
yasin demir
01.07.2010 20:48:38
siz şuan kursa devam ediyosanız sizi ilgilendirmiyor ab juliden sonra anmeldung yapanlar bu yasadan etkilenecek