clementin
25.07.2010 17:01:49
arkadaslar öncelikle merhaba!sorunum su;benim 2 senedir beraber oldugum bir kız arkadasım var!Kendisi almanya'da yasıyor ve benimde oraya gelmemi istiyor.Evlilik dısında ben almanyaya nasıl gidebilirm sizden bana bunun cevabını vermenizi istiyorum!Orda kız arkadasım ne gibi işlemler yapmalı,benim burda ne gibi işlemler yapmam lazım!bunları acıklarsanız sevinirim...saygılarımla
haberci
25.07.2010 17:35:55
Selam;
Evlilik disinda Turist olarak gitme imkanin var,arkadasin sana davetiye gonderebilir ve sende bu davetiye ile
bagli bulundugun konsolosluga "turist vizezi"basvurusunda bulunabilirsin..Önemli olan tabiki bundan sonrasi,
eger konsolosluk sana inanip,uygun görürse vizeyi verir ama tabiki bunun terside olabilir;`RED`de alabilirsin..
Allah kolaylik versin..
saygilar..
clementin
25.07.2010 18:16:58
''haberci'' öncelikle tesekkür ederim!turist vizesi almam için calısyor olmam,bankada paramın olması vs gibi seyler soruyolarmıs!Ben hiç sigortalı bir işte calısmadım!ancak tanıdıklarımın yardımıyla kendimi uzun bir süredir calısıyor olarak gösterebilirim!bankada ise ailemin kötü günler için sakladıgı 6-7 bin lira para var onlarıda üzerime alabilirim!
Bunların bir katkısı olur mu?Birde kız arkadasımın gelmemi kolaylastıracak hamleler yapabilir mi?Hiç bilgim yok yardımcı olursan sevinirim!
haberci
25.07.2010 18:24:26
Evet bu düsündüklerini yapman yararina olabilir,ama kesinlikle kimse sana "kesin su sekilde vize alabilirsin die"
garanti veremez..Kiz arakadasininda senin icin yapabilicekleri olabilir,bunu kiz arkadasin almanyada arastirabilir..
(kefil olmak ..vb..)..Bence iyice arastir,umarim hayirlisi olur..
clementin
25.07.2010 19:14:19
tamam haberci cok tesekkür ederim!Allah razı olsun!