ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Almanya'ya Gitmek ?

Sayfa: [ 1 ]

Xsx 31.07.2010 16:37:09

Merhaba Arkadaşlar Biliyorum Bir Çoğunuz Dİyeceksiniz Forumda Yazdık Diye Forumun Tamamını Neredeyse Okudum. Ama Nedendir Bilmiyorum İçimdeki Soruları Sorayım Dedim. Kusura Bakmayın.

Lise Yabancı Dil Olarak Okudum (YDA) Universite Bu Sene Bitti Önlisans Programından Elektronik Haberleşme.

Bilgisayar Sistemleri Çalışıyorum Ayrıca.

Almanya'ya Gitmek İstiyorum. Orda İş Bulma Olasılığım Varmı ?  Okul Okuyup Lisans Düzeyine Çıkabilirmiyim ?

Konsoloslukta Önlisans Bitirdiğim İçin Avantaj Olurmu ?

Almanca Konuşabiliyormuyum Hayır :)

Bunları Sormamdaki Amaç Kendimi İkna Etmek Galiba :)

Almanya'ya Gidersem İş Bulabilirmiyim Yaşayabilirmiyim. Tanıdığın Varmı Derseniz Yok Sayılır :)

Vize İçin Neler şart ( Herkes Sormuş Bende Sorayım.)

Konsoloslukta Sorun Çıkarırlarmı.

Avantajlarım Yada Dezavantajlarım Neler.

Bu Sorularıma Yanıt Verirseniz Sevinirim Arkadaşlar.

Teşekkür Ederim şimdiden.

xmcraex 03.08.2010 21:30:00

arkadasim öncelikle almanyada kendi alaninda calismak istiyorsan kesinlikle almancan cok iyi olmasi gerekli.ayrica burda kalifiye is gücüne yönelik bazi imkanlarda mevcut onlardan yaralanabilirsin

Xsx 09.08.2010 19:42:52

iyi bir almancam olmaıs için epey bir süre kursa gitmem gerekecektir. teşekkürler açıklma için.

coldplay 09.08.2010 21:39:21

Demek elektronik hab. mezunusun kardeş bende Deu Elektronik Hab. mezunuyum Ben almancamı advenced seviyesine getirip başvurular yapmayı düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inş.

Xsx 28.08.2010 15:01:44

inşAllah kardeşim. hakkımızda hayırlısı olur.

yasin demir 30.08.2010 00:57:36

siz direk vize alıp burda okuyamazsınız önce ünv kazandı belgesiyle almanyanın herhangi bir üniversitesinin dil okuluna kayıt yaptıracaksınız okayıt belgesiyle ve gereken evraklarla kons başvuracaksınız kabul olunursa size öğrenci vizesi verilecek vize almak için çok ikna edici şeylerin olması gerecek gelirin iyi olması şart onunlada bitmiyor tabi diyelim vize verildi buraya geldiniz tüm masrafları cebinizden çekeceksiniz buda azınmayacak kadar fazla 6 ayın sonunda dil okulundan sınavları veremezseniz üniversiteye veya mesleki okula geçmeden yurtdışı oluyosunuz sınavı verirseniz devam ediyosunuz ama çok pahalı ve masraflı bu işler

Sayfa: [ 1 ]