ali0648
20.09.2010 23:31:33
arkadaşlar hepinize iyi çalışmalar bugün itibariyle almanya turistik vize başvurum red edilmiştir ve red sebebi olarak da
Öngörülen seyahatin amacı ve şartlarını gösteren kanıtlayıcı belgeler inandırıcı değildir
Davet eden kişi ile aranızdaki akrabalık ilişkisini kanıtlamadınız (ör. Nüfus kayıt örneği ile).
bu sebepleri göstermişlerdir.ben turistik amaçlı gitmek için daha hangi belgeleri sunmam gerekiyor ve davet eden kişi dayımın hanımı yengem davetiyedede neffe olarak belirtilmiş zaten bunu nüfüs kayıt örneği lazım diyor gerekcede onu nasıl alabilirim yengem almanyada şu anda.yardımcı olursanız itiraz etmek istiyorum ve nasıl yapıcam bu itirazı faksmı cekıcem konsolosluga veya tekrar ucret karsılıgı randevu alıpmı gidicem bilgilendirirseniz minnettar olurum iyi günler.
clex06 çevrimiçi Add to clex06's Reputation Kurallara Aykırı Mesajı Bildir Mesajı Düzenle/Sil
ali0648
20.09.2010 23:38:30
Alıntı yapılan: ali0648 - Eylül 20, 2010, 11:31:33 ÖS
arkadaşlar hepinize iyi çalışmalar bugün itibariyle almanya turistik vize başvurum red edilmiştir ve red sebebi olarak da
Öngörülen seyahatin amacı ve şartlarını gösteren kanıtlayıcı belgeler inandırıcı değildir
Davet eden kişi ile aranızdaki akrabalık ilişkisini kanıtlamadınız (ör. Nüfus kayıt örneği ile).
bu sebepleri göstermişlerdir.ben turistik amaçlı gitmek için daha hangi belgeleri sunmam gerekiyor ve davet eden kişi dayımın hanımı yengem davetiyedede neffe olarak belirtilmiş zaten bunu nüfüs kayıt örneği lazım diyor gerekcede onu nasıl alabilirim yengem Almanya'da şu anda.yardımcı olursanız itiraz etmek istiyorum ve nasıl yapıcam bu itirazı faksmı cekıcem konsolosluga veya tekrar ucret karsılıgı randevu alıpmı gidicem bilgilendirirseniz minnettar olurum iyi günler.
ali0648
21.09.2010 20:49:32
yokmu bi bilgisi olan yardım edicek arkadaşlar?
Kamil Akyol
19.11.2013 23:39:12
Merhaba arkadaslar
Almanyada amca cocugum evleniyor. Babam ve annem icin davet gonderdi vize red sebebi
Öngörülen seyahatin amacı ve şartlarını gösteren kanıtlayıcı belgeler inandırıcı değildir.
Ve amcaoglu itiraz dilekcesi yazi diyor. Sifirdan konu acmak istemedim bu kosullarda nasil bir dilekceyle itiraz edebilirim. Dilekce orneginiz varsa kamil.akyol@hotmail.com afresine mail atabilirmisiniz?
Ve dilekce yaniti kac gun surer dugun ayin 23 ucunde.
fuk_18
20.11.2013 00:06:55
bu ayin 23 unde ise hic ugrasmayin yetismez dilekce verdikden sonra 1 ay 2ay bekleyenler var sonuc yine red,en iyi dilekceyi bir avukata yazdirin daha iyi sonuc alabilirsiniz ama dedigim gibi bu ayin 23 ise ugrasmayin yetismicek