ALMANCAX => almancax Ürün ve Hizmetleri İle İlgili Haberler ve Duyurular

Konu: İnanılmaz Kampanyalardan Hangisini İstersiniz?

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 10

MuhaяяeM 02.01.2011 12:07:53

Önümüzdeki günlerde sitemizde bu kampanyaya ait çok geniş bilgiler ve sipariş formunu yayınlayacağız.
Sipariş formuna isim soyisim ve adres bilgilerinizi yazacaksınız, DVD'miz 48 saat içinde kapınıza gelecek, kargo görevlisine kargo ücretini vereceksiniz başka bir ücret vermeyeceksiniz.
Kargo ücreti şehirlere göre 6-8 TL arasında değişiyor.
Geçtiğimiz yıllarda üyelerimize yaklaşık olarak 20.000 adet CD gönderimi yapmıştık, bu seferki kampanyamızda CD yok, yaklaşık 6 CD kapasitesinde DVD var yani içeriği ve kaliteyi kat kat artırdık, görüntüler ve sesler çok kaliteli, okunmayan anlaşılmayan hiçbir yer yok.
DVD'de yer alan içerikler almancax tarafından hazırlandı, geçtiğimiz yıllarda dağıtılan CD'nin içeriği başka bir firma tarafından hazırlanıyordu fakat yakında dağıtılacak olan DVD'nin içeriği tamamen almancax tarafından hazırlandı.
6 CD kapasitesinde bir eğitim seti bu DVD'de yer alıyor.

Anket sonuçlarına göre en çok istenen ürünümüz eğitim DVD'si çok yakında sizlerle olacak.
Önümüzdeki günlerde sipariş formu linkini ve konuyla ilgili duyuruları sayfalarımızda görmeye başlayacaksınız.
Biz de bedavası en bol site olarak tarihe geçeceğiz :)

eylül22 02.01.2011 17:01:55

bence harika birsey insAllah onaylanir 

sosyologozge 03.01.2011 10:02:14

merhabalar nasılsınız  eğer mümkünse almanca dvd ve kelime kartlarını bana göndermenizi rica ediyorum.sitenizi dün keşfettim çok başarılı iyi çalışmalar:)

haylazz 03.01.2011 14:26:52

Egitim CD ve kartlardan istiyorum ins alabilirim bir tane

tesekkürler böyle güzel hizmet hazirladiginiz icin

onur033 03.01.2011 18:08:08

halayy:)harika:)nasıl temin edecegiz şimdi bunu:)

Ayşemine 04.01.2011 21:36:46

Sitenizden yeni haberdar oldum. Almanca öğretmeniyim çalışmalarınızdan haberdar olmak ve katılmak çok yararlı olacak. Başarılar diliyorum ve teşekkür ediyorum.

Eceateş 04.01.2011 21:52:04

merhabalar nasılsınız  eğer mümkünse almanca dvd ve kelime kartlarını bana göndermenizi rica ediyorum.sitenizi dün keşfettim çok başarılı iyi çalışmalar:)

MuhaяяeM 04.01.2011 22:55:23

Arkadaşlar burası sipariş formu değil, buraya adres bilgilerinizi yazın demedim.
SİPARİş İÇİN FORMUMUZ HENÜZ YAYINLANMADI, ADRES BİLGİLERİNİZİ SİPARİş FORMUNA YAZIP GÖNDERECEKSİNİZ.
DVD DAĞITIMI HENÜZ BAşLAMADI, BAşLAYINCA SAYFALARIMIZDA DUYURULARI ZATEN GÖRECEKSİNİZ.
Üstelik herkesin görebileceği bir konuya adres ve telefon bilgilerinizi yazmak sizin için güvenli olmayabilir, lütfen yazdıklarımı dikkatli okuyunuz.

saskin64 06.01.2011 14:30:59

Çok başarılısınız gönülverenlerin bir araya geldiği başarılı bir forumsunuz...başarınızın devamını diliyorum...

İÇ ANADOLU-51 07.01.2011 13:14:29

kaç gündür bekliyorum gelmedi inanmıyorum.

bleuman18 08.01.2011 18:57:26

merhaba,
yeni yıl hediyesi olarak almanca eğiim dvd'si jingle yayınlanıyor dvd bizden kargo ücreti sizde diye nereye başvuracağız,nasıl edineceğimiz belirtilmemiş.
yeni yıl hediyesi almaca dvd'yi nasıl edinebiliriz?
tşkler.

aynalihuso 08.01.2011 19:06:11

Ben Essen'de Oturuyorum.Almanca Egitim Cd'si Benim Icin Cok Önemli,Kart da Olursa Hayir Demem Tabiki ama Kargo Burada Hic Kullanmadim.Dolayisiyla Asagi Yukari Ne Kadar Olur Bilmiyorum.Bana Cevap Yazarsaniz Cok Sevinirim.Bedava Alacagiz Diye Yüklü Miktarda Kargo Parasi Vermek Istemiyorum.Yapanlarin Simdiden Ellerine ve Emeklerine Saglik...

MuhaяяeM 09.01.2011 00:59:40

Alıntı yapılan: eko1981 - Ocak 07, 2011, 01:14:29 ÖS
kaç gündür bekliyorum gelmedi inanmıyorum.

Merhaba, DVD dağıtımı henüz başlamadı, dağıtım başladığında sayfalarımızda sipariş formu yayınlanacak, siz sipariş formunu doldurup göndereceksiniz ve DVD adresinize gelecek.
Dolayısıyla "kaç gündür bekliyorum gelmedi" demeye hakkınız yok, çünkü ortada henüz verilmiş bir siparişiniz yok.
DVD'ler dağıtıma henüz başlamadı, başlayınca duyuracağız.

MuhaяяeM 09.01.2011 01:02:11

Alıntı yapılan: bleuman18 - Ocak 08, 2011, 06:57:26 ÖS
merhaba,
yeni yıl hediyesi olarak almanca eğiim dvd'si jingle yayınlanıyor dvd bizden kargo ücreti sizde diye nereye başvuracağız,nasıl edineceğimiz belirtilmemiş.
yeni yıl hediyesi almaca dvd'yi nasıl edinebiliriz?
tşkler.

Merhaba, nasıl başvuracağınız ile ilgili bilgiler konunun ilk mesajında yazıyor, lütfen okuyunuz.
Ayrıca defalarca yazdık, DVD dağıtımı başladığında sayfalarımızda sipariş formu göreceksiniz, sipariş formuna adres bilgilerini yazdığınızda DVD adresinize gelecektir.Sipariş formu çok yakında yayınlanacaktır.

MuhaяяeM 09.01.2011 01:06:24

Alıntı yapılan: aynalihuso - Ocak 08, 2011, 07:06:11 ÖS
Ben Essen'de Oturuyorum.Almanca Egitim Cd'si Benim Icin Cok Önemli,Kart da Olursa Hayir Demem Tabiki ama Kargo Burada Hic Kullanmadim.Dolayisiyla Asagi Yukari Ne Kadar Olur Bilmiyorum.Bana Cevap Yazarsaniz Cok Sevinirim.Bedava Alacagiz Diye Yüklü Miktarda Kargo Parasi Vermek Istemiyorum.Yapanlarin Simdiden Ellerine ve Emeklerine Saglik...

Merhaba, kampanyamız sadece yurtiçi için geçerli, yurtdışına gönderim yapmıyoruz maalesef.
Çok ısrar eden üyelerimiz olursa yurtdışına kargo ücretini peşin almak koşuluyla gönderim yapabiliriz.
Bununla ilgili bir mail gönderirseniz size gerekli bilgileri veririz, Almanya'ya yaklaşık olarak 30 Euro kargo ücreti ödenmektedir.
Türkiye içi kargo ücreti ise 6-8 TL civarındadır, en ücra köşelere gönderilse bile dahi bu rakamlar civarında olur.
Detaylı bilgiler dağıtım başladığında sizlere verilecektir, herhangi bir sürprizle karşılaşmazsınız, bugüne kadar yaklaşık 20.000 adet CD dağıttık, her zaman buradayız, tecrübemize ve bizlere güveniniz.
Mail adresimiz : info@almancax.com

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 10