nihayettttt

Başlatan kesto34, Kasım 24, 2010, 11:20:55 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kml_polat

valla benim eşim verdi kagıtları 3 hafta oldu ses soluk haber yok beklemeye devam ediyom bakalımişAllah en erken zamanda sonuc cıkar
tickoff:) tickoff:) tickoff:)

kesto34

valla kardesım esım paartesı gunu gorusmete gırdı evrakları verdı bana persembe gunu ıtıbarıyle upsten kargonuz var cumaya teslım dıye msj geldı

serdarca_55

iyi de vize uspsi sen konsolosluğa gittikte sonra gelir. barkod numarası çıkmadan gele kargodaki evrakta vize gelmezki....

kesto34

serdar ne demek ıstedıgını anlamadım ama benım pasaportum geldı vıze ıle.

kesto34

arkadaslar gıtme sırası bende.
bekleyen arkadaslarımın hepsıne sabır en yakında sızde svdıklerınızle bulusursunuz ınsAllah
hoscakalın sabah yolcuyum bende

yasemink

gule gule gıt arkadasım benmde bu sabah geldı pasaportum arkandan da ben gelıyorum hayrlı yolculuklar Allah sabır versın tum arkadaslara darısı onlara olsun ınsAllah!!

kesto34

evet yasemin kardes ben burdaim 3gunum  bu soguk :)hemde cok soguk istanbula gore. ama acayip bir dygu.su an cok guzel kar yagiyor.

kaleli

Alıntı yapılan: kesto34 - Aralık 16, 2010, 11:18:03 ÖÖ
evet yasemin kardes ben burdaim 3gunum  bu soguk :)hemde cok soguk istanbula gore. ama acayip bir dygu.su an cok guzel kar yagiyor.
tadını çıkar kardes evının cocugunun yanındasın artık.darısı bekleyenlerım basınaa cofe:)

kesto34

oyle kaleli arkaasim darisi tum bekleyenlerin basina hepiniz en kisa surede umarim sevdiklerinizin zaninda olursunuz

hilal_gh

A-A-A-M-M-M-İ-İ-İ-N-N-N İNşALLAH

kesto34

karamsarliga kapilma olur olur...
gerci simdi bize soylemesi kolay aniyorum senide