Ücretsiz Almanca Eğitim DVD'si Kampanyası Hakkında

Başlatan MuhaяяeM, Mart 09, 2011, 08:20:10 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

crazylost

gercekten cok güzelbi dvd bugün elime gecti

bytuning

Abi herşey iyi güzel de o DVD yi seslendiren arkadaşı hiç beğenmedim çünkü bütün almanca kelimeleri yazıldığı gibi telaffuz ediyor bence bu yeni başlayanlar için dezavantaj çünkü kelimelerin telaffuzunu yanlış öğrenecek.

MuhaяяeM

Evet telafuzlarda bazı yanlışlar tespit ettik, kısa sürede düzeltilecektir.
Özür diler, ilginiz ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

pus_61

bende yeni sipariş vermiştim Kargo parası 9 tl ödedim aldim teşekkürler..

MuhaяяeM

Görüş ve eleştirilerinizi yazarsanız çok memnun oluruz.

uzunefe

arkadaşlar bu ücretsiz almanca dvd si kaç günde geliyor? Ben bir an önce başlamak istiyorum da.

MuhaяяeM

Sipariş verdikten sonra 3-4 gün içinde elinizde olur.

el_tunc

merhabalar 10 günden daha fazla bir süre önce ücretsiz DVD için başvurdum fakat bugün itibariyle elime ulaşmadı.
teyit etmeniz mümkünmü?tekrar istekmi yapmalıyım?
teşekkürler..

MuhaяяeM

Sipariş verdikten sonra kargonuz en geç 24 saat içinde kargolanıyor.
Kargo firmasından kaynaklanan bazı sorunlar olabiliyor, eğer isminizi ve soy isminizi almancax@gmail.com adresine gönderirseniz kargo takip numaranızı size bildiririz.
Bütün kargolar için kargo takip numarası alıyoruz fakat yoğunluktan dolayı herkese tek tek gönderemiyoruz, almancax@gmail.com adresine mail atıp da kargo takip numaranızı isterseniz kargo takip numaranızı göndeririz.

Sipariş veren diğer arkadaşlar da aynı yöntemi izleyebilirler.
Lütfen hiç kimse "kargo takip numaram gönderilmedi o halde kargom gönderilmedi" şeklinde düşünmesin, size haber verilmese bile ürünler siparişten hemen sonra kargoya veriliyor.

Kampanyalarımıza gösterdiğiniz yoğun ilgiden ötürü teşekkür ederiz.

uzunefe

İyi günler Almancax ailesi,
Ben yaklaşık olarak 1 haftalık yeni üyenizim. İnternette ücretsiz dvdlerinizi görünce sipariş verdim ve peşinden üye oldum bu gruba. Fakat talep edeli 1 hafta oldu her hangi birşey gelmedi. Halbuki bana gelen mailde 3-4 gün içinde geleceği yazmıştı. Acaba yardım edermisiniz?

MuhaяяeM

Merhaba, isim ve soyisim bilgilerinizi yazıp almancax@gmail.com adresine mail gönderin kargonuzun durumunu öğrenip size bilgi verelim.

sedayld

ÜCRETSİZ DVD kapmayanızı görür görmez  hemen bende  istek formu gönderdim 1 hafta  sürmedi  aynı söylediğiniz şekilde  9 TL karşılığında elime ulaştı Çok teşekkür ediyorum Almancax :) muhteşem bir hizmet.. arkadaşlarımızdan ricam lütfen DVD LERİ ulaştığı zaman bir şekilde diğer arkadaşlarla burada paylaşmaları şimdi izninizle dvd mi dinliycem :)

fotoadem52

GECEN HAFTA CUMA GÜNÜ İSTEDİM HALA DAHA ULAşMADI ELİME DÜN YİNE YAZDIM DİLEKCE İNşALLAH GÖNDERİR SİNİZ BENİMDE İHTİYACIM VAR BU DVD VE KARTLARA şİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN.....

MuhaяяeM

Geçen hafta verdiğiniz siparişin şu anda ulaşmış olması gerekiyor.
Sanırım kargoda sorun var, isim ve soyisim yazıp almancax@gmail.com adresine gönderir misiniz?

fotoadem52

ALLAH RAZI OLSUN aldım elimde :) çok sevindimmmm ALLAH da sizleri sevindirsin yanlız bana sanırım 2 kargoda geliyoo ? dogrumu abi onun için bilgi alabilirsem iyi olur çok sağolun teşekkürler çok sevindim yaaa........

MuhaяяeM

Evet, size gönderdiğimiz ilk kargo çok geç ulaştı, biz de sorun var diye düşünüp bir adet daha gönderdik, o gönderdiğimiz kargo birkaç gün içinde gelir.Dilerseniz onu da alabilirsiniz, kargoyu kabul etmezseniz bize geri dönecektir, herhangi bir sorun yok, başarılar dileriz.

ahmetica

24 saat içinde kargoya teslim ediliyor diyorsunuz ama bir haftadır bekliyorum geri dönüş yapmıyorsunuz !!!