Almanya Öğrenci Vizesi

Başlatan soulonfire35, Ağustos 20, 2011, 10:23:43 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

soulonfire35

Öncelikle merhaba . Öğrenci Vizesi Hkkında bir sorum olucak . Almanyadaki Bir Universiteden şartlı kabul aldım ve şimdi bloke hesp açtırıyorum bir sonraki aşamada Öğrenci Vizesi başvurusu yapacağım . Ancak benim durumumun bir farklılığı var , 2002 yılında Annemin yanına gidebilmek için Aile Birrleşimi vizesine başvurup red almıştım . Bundan sonraki süreçlerde Turistik Vize lırkende Geri Dönmeyeceğimi düşündüklerinden tekrar red verdiler , bende avukat devreye sokarak bir ön yazıyla konsolosluga tekrar başvurdum ve vizem onaylandı bunun üzerine 2 defa sorunsuz vize aldım konsolosluktan . Ancak şuanda merak ettiğim şimdi öğrenci vizesi başvurumda bu tarz sorunlarla karşılaşma olasılıgım sizce nedir ? Ne gibi bir yol izlemeyeliyim ? Yada tekrar avukattan bir önyazı alıp başvuruma eklemelimiyim ? Yardımcı olursanız sevinirim .

fuk_18

dostum en garanti yol avukattdan tekrar bir yazi alip evraktarin arasina koyman isni garantiye alman tekrar gonderilmekden iyidr basvurudan sonra

BARTTT

Merhaba

işin içinde daha önce aile birleşimi vizesi gibi bir konu geçtiyse;genelde zorlaştıryorlar.Fakat sen iki kere turistlik vize almışın.Erasmus gibi bir konu değilseninki.Bloke bir hesap açtırmışın.Sorun olacağını düşünmüyorum.Tedbirli olmak için avukat yardımı genede al.Okadar masraf yapıp heba olacağına sağlama al.

soulonfire35

saolun arkadaşlar , avukata bir yazı yazdırdım ve onunla beraber vizeye basvurucam bakalım neler olucak umarım negtif olmaz