kasimda vize randevusu olup bekleyen kac kisiyiz

Başlatan beklemekte, Aralık 29, 2014, 11:19:06 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

snp57

Alıntı yapılan: linux - Ocak 16, 2015, 08:05:45 ÖS
Kasımda randevu alanlar bekleme yapmasa da sıra Aralık ta randevu alanlara gelse.. :)

Valla gidin artık ya.. Burada 'vizem çıktı' haberi aldıkça inanın seviniyorum. Yavaş yavaş sıra bize geliyor gibi oluyor :)

Bizde 4 gozle bekliyoruz ama tik yok
Bu haftada bitti sonuc ayni bi haber yok..
Önümüzdeki hafta Allah buyuktur
bi cvp gelecek insAllah...

bhawk12

Esi alman olanlar hangi evraklari teslim etti auslanderbehördeye arkadaslar

beklemekte

Linux valla bizde bekleme yapmaktan hic hosnut deyilizde onlar bizi cok sevdi ayrilmak istemiyorlar sanirsam hahahaaaa :haha:

snp57

Alıntı yapılan: beklemekte - Ocak 16, 2015, 10:59:46 ÖS
Linux valla bizde bekleme yapmaktan hic hosnut deyilizde onlar bizi cok sevdi ayrilmak istemiyorlar sanirsam hahahaaaa :haha:

Arkadasım biz ne zaman yazacagız buraya kargom yolda diye :embarassed: :embarassed:

beklemekte

Arkadasim insAllah pazartesiden sonra heran diyorum insAllah

28 kasım

Vizem dün geldi arkadaşlar, 3 aylık oturumla çok şükür Allah'ıma. Kargo takibine bakmaya öyle alışmışımki vizem geldikten sonra bile sayfa yenilemeye devam ettim. Allah'tan evden çıktım gittim de kurtuldum. :haha:

Önümüzdeki hafta sizlerinki de gelir artık İnşAllah.

beklemekte

Linux insAllah bizde yakindir gidelimde sira size gelsin snp57 ve ben bu hafta umutluyuz yoksa eror veriyordum reset attirmam gerekicek kendime alistim ama artik beklemeye :haha: :haha: :haha: :haha:

snp57

Haftasonlarından nefret ediyorummm offoff:) offoff:)
Biran önce pazartesi gelsinnn
Ve yeni bir hafta başlasınnnnnn tickoff:) tickoff:) tickoff:)

Busrasalih

Aranızdan en son ben gidicem sanırım 😥

beklemekte

Artikkkk pazartesi gelsin bu hafta cvpta gelsin valla yeterrrrrrr artik yaaa sonuc gelsin  cofe:)

snp57

Haber alınamayan bir hafta daha bitti
Pazartesiye Allah büyük
Onuncu haftamı dolduracagım
Bekleme sürem bitiyor artık bi haberr gelmeliiiiii!!!!!! offoff:) offoff:) offoff:)

beklemekte

Snp57 aynen 12 bitcek bu hafta artik gelsin ne gelcekse cofe:)