ocak2015 müracaat edip heycanla bekliyenler buyrun burdan

Başlatan YASABIR, Ocak 12, 2015, 05:47:58 ÖS

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

munih

evet iyi olur

alanyali

Allah herkezin yardımcısı olsun

munih

selam arkadaslar.dun yabancilar subesinde evraklarimiza bakan memuru arayip durumlari sormus,memurda seflerinin imzaladigini ve p.ertesei gunu email gonderdiklerini solemis,kolne email atiyoruz onlarda turkiyeye atiyor demis.sizcede bolemidir yoksa banami boyle birsey denk geldi ? vizem tahminen nezamab elime ulasir ?

findikzade

Merhaba arkadaşlar, vizem dün geldi...

Konunun başında yazmıştım fakat tekrar bilgilerimi yazayım.
Ben 12 Ocakta, Frankfurt'a gitmek için İstanbul'dan başvurumu yapmıştım.
Eşim uzun yıllardır Almanya'da yaşayan Türk vatandaşı ve bayan.
Geçen perşembe kendisinden istenen belgeleri teslim etmişti.

Tam 1 ayda sonuçlandı çok şükür. Geç olmasın güç olmasın diyorduk.
Umarım herkes olumlu sonuç olur ve kısa zamanda hayatını kurmaya başlar.

munih

hayirli ugurlu olsun darisi basimiza.sureclero anlatirmisin nezamn ulasti evraklar ? ve turk batandasmi kesin

saresoyer

bende 13 ocakta ankaradan başvurdum frankfurt için eşim alman vatandaşı ama hala bekliyorum :( nyse bakalım hayırlısı olsun ...

bekleyen

Selam benim esimde ocakta başvurdu bizde bekliyoruz. Herkese bol sabırlar versin.

saresoyer

amin ... nerden başvurdu eşiniz hangi tarihte bide almanyanın neresindesinişz ?

YASABIR

7 ocak istanbul..13 subat stutgart yabancılar polisi onay..bakalım vize ne zamn gelicek halayy:)

by55

Alıntı yapılan: YASABIR - Ocak 12, 2015, 05:47:58 ÖS
7 ocak ta istanbuldan müracaat ettim.bu bekleme olayi ne zormuş ya hu.
ben 21.11 ankaradan başvurdum berlin için eşim de alman vatandaşı . cevap henüz bana bile gelmedi .ocak şubat başvurup cevabı gelenler şanslı olanlar.

saresoyer

arkadaşlar iyi akşamlar eşim görüşmeye gitmiş kağıtları vermiş ama olumlu veya olumsuz hiç bir açıklama yapmamışlar sizce ne kadar sürer çok uzatırlarmı benim işimi bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olursanız sevinirim :(

saresoyer

bekliceksiniz demişler sadece :(

Eselma

forumdan okuduğum kadarıyla eşiniz bir hafta sonra yabancılar şubesini arayıp sorabilir.Allah kolaylık versin bekleyen herkese

saresoyer

amin kardeşim teşekkür ederim hayırlısı olsun bakalım hepimizin hakkında...

FundaK

Benim vizem geldi iki gun once. Elim ayagim titremisti heyecandan zor actim paketi :) bekleyenlere sabir diliyorum. Herkez vizesine kavusur ve hayirli olur ilerimiz insAllah!

snp57

28 kasimdan beriiiii bekliyorummm offoff:)

gocayörük

8 ekimden bu yana beklıyorum heycanı kalmadı bu ısın . insan evliliği unutuyor.