hahaa vizemmmmmm onaylanmiş

Başlatan beklemekte, Şubat 11, 2015, 11:24:26 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beklemekte

Bugun öğrendik vizem onaylanmiş  halayy:) halayy:) yaril:)

snp57

Ayy cok sevindim arkadasimmm halayy:) halayy:) halayy:)

pygmailon

Alıntı yapılan: beklemekte - Şubat 11, 2015, 11:24:26 ÖS
Cok sevindim kardeşim.  alkis:) alkis:) alkis:) Allah yar ve yardımcın olsun. Darısı bizlerin başına inşAllah...

beklemekte

Haahaaa bende cok sevindim seninkide az kaldi gelcek ben biliyorum halayy:) yuppi:)

Eselma

Hayırlı  olsun. Vize haberlerini okudukça bizimde umudumuz artıyor.Darısı bekleyenlerin başına

beklemekte

Aminnn arkadasim insAllah herkez biran evvel kavuşur ya:)

beklemekte

Eselma insAllah hemencecik cvp gelir 3 ay oldu bitti bekledim dance:)

saresoyer

:) hayırlı olsun çok sevindim inşAllah biz de bu sevinci yaşarız biran önce :) dua edelim inşaAllah birbirimize arkadaşlar :)

beklemekte

Saresoyer cokkk tesekkur dualarim sizinle insAllah herkez kavusur biran once halayy:)

munih

hyrlisi olsun.nasil ogrndnz onylndgni

beklemekte

Sagol munih bizim avukat var ona vizeyi onayladik bugun demisler hala soktayim ben aksamdan buyana yaril:)

munih

inan artik inan yakinda eline gecer :) allh ylunu acik etsin.neden uzamis bukadar bsey demislermi avukata ? bnmde esim turk vatandasi ve p.ertsi sef evrklri imzaladi emaili kolne gmderdik demis bze bakan memur.oysdn bnmki oldmu dye mrk ediom bende

beklemekte

Ewet demis bize bakan bayan cok agir calisiyormus ve yabancilar daireside oyle. Ama artik kabus bitti pasaport artik isterse 15 20 gunde gelsin sonucu biliyorum halayy:)

Kerim55

Alıntı yapılan: beklemekte - Şubat 11, 2015, 11:24:26 ÖS

Gozun aydin kardesiim bende bugun ogrendim.Bu sabah benim vizemde onaylanmis sira Ankarada.
Artik ankaradan haber bekliyorum bende.Hatta yarin aramayi dusunuyorum halayy:)

beklemekte

Tesekkur kerim55 seninde gözün aydin valla biliyorsunuz ben cok bekledim 7 kasimdan buyana 3 ay bitti gelir seninde bikac gune hic arama Türkiye nin tadini cikart yuppi:)

Kerim55

Alıntı yapılan: beklemekte - Şubat 12, 2015, 12:00:31 ÖÖ
Tesekkur kerim55 seninde gözün aydin valla biliyorsunuz ben cok bekledim 7 kasimdan buyana 3 ay bitti gelir seninde bikac gune hic arama Türkiye nin tadini cikart yuppi:)

Elime nezaman ulasir diye merak ediyorum bende aslinda.Senin kadar olmasada 44 gunu devirdik alkis:)

beklemekte

Bence sali yada carsamba gelir belki supriz yapar cumaya yetistirirler halayy:)