Vizemiz geldiiiii

Başlatan pygmailon, Şubat 12, 2015, 10:18:09 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muratbdr

Alıntı yapılan: muratbdr - Şubat 12, 2015, 03:47:46 ÖS
anladım kardesım tesekkur ederım kazasız belasız  yolun acık olsun..

sen  hangı konsolostluga  basvurmustun?  ve  aynı sehırdemı yasıyorsun kardesım?  cunkı aynı sehırde daha  cabuk gelıyor  dıye bılıyoırum?

Kerim55

Gözün aydın arkadaşım clap:) clap:) clap:)
Benimkide bugün onaylı bi şekilde kargoya verildi yarın inşAllah elimde  yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:)

pygmailon

Alıntı yapılan: muratbdr - Şubat 12, 2015, 03:48:38 ÖS
sen  hangı konsolostluga  basvurmustun?  ve  aynı sehırdemı yasıyorsun kardesım?  cunkı aynı sehırde daha  cabuk gelıyor  dıye bılıyoırum?
İstanbul konsoloslugundan basvurumustum. Yasadıgım yerde İstanbul/Beşiktaş... Belki ondan hızlı geldi bilmiyorum...

pygmailon

Alıntı yapılan: kerim55 - Şubat 12, 2015, 06:47:56 ÖS
Gözün aydın arkadaşım clap:) clap:) clap:)
Benimkide bugün onaylı bi şekilde kargoya verildi yarın inşAllah elimde  yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:)
Saol kardes, sanada hayırlı olsun. Amma vize olacak su 2-3 günde. Doldurduk yine Almanya yı :)

Kerim55

Alıntı yapılan: pygmailon - Şubat 12, 2015, 06:53:44 ÖS
Saol kardes, sanada hayırlı olsun. Amma vize olacak su 2-3 günde. Doldurduk yine Almanya yı :)

Aynen katılıyorum kardeşim  yuppi:) inşAllah tüm arkadaşlar yaşar bu güzel sevinci

pygmailon

Alıntı yapılan: kerim55 - Şubat 12, 2015, 06:57:36 ÖS
Aynen katılıyorum kardeşim  yuppi:) inşAllah tüm arkadaşlar yaşar bu güzel sevinci
Aynen, eşinden ayrı tüm arkadalar inşAllah en kısa zamanda kavuşur.
Ben bugun yurt dısı harcı yatırdım,bileti aldık pazartesine, hayırlısıyla Almanya saatine göre 2 gibi oradayım :)

saresoyer

onay alan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun :) yanlız benim bi sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim benim bulunduğum yer köy yeri ups köylere ulaşıyo mu aceba ? yoksa postayla falan mı gönderiyo ? ben daha önce bunu düşünmeden hareket ettim şimdi korkmaya başladım ...

pygmailon

Alıntı yapılan: saresoyer - Şubat 12, 2015, 11:16:51 ÖS
onay alan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun :) yanlız benim bi sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim benim bulunduğum yer köy yeri ups köylere ulaşıyo mu aceba ? yoksa postayla falan mı gönderiyo ? ben daha önce bunu düşünmeden hareket ettim şimdi korkmaya başladım ...
Senin hangi şehir? İstanbula baglı bir bölgedensen UPS i arayıp sor, şu bölgeye siz dagıtım yapıyormusunuz diye.

saresoyer

kayseri benim bölge numarasını internetten bulabilirmiyim ?

pygmailon

Alıntı yapılan: saresoyer - Şubat 12, 2015, 11:20:12 ÖS
kayseri benim bölge numarasını internetten bulabilirmiyim ?
Yani her şehri UPS dagıtıyormu bilmiyorum, belki senin şehrini başka bir kargo şirketi dagıtıyordur, bir yerlerden ögrenirsin.

saresoyer

anladım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :)