aile birleşimi acill

Başlatan xxsamsunxx, Kasım 22, 2015, 02:15:57 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xxsamsunxx

Anladim saolasin Allah razi olsun...bakalim insAllah insaflidirlar cevap verirsem sinavi gecemezsem sayet olumlu olma ihtimali varmidir??
🙈🙈🙊

erddinc

Kardeşim bildiklerinle sınavı geçmen imkansız , ben yoğum bir şekilde çalış forumda gerekli bilgiler var ve daha önce sınava giren arkadaşlarınca paylaştığı mektup mail soru örnekleri var . Senin söylemiş olduklarında geçemezsin. Konsolosluk sana yolladığı belge listesinde A1 sertifikası zorunlu isteyecekler zorunlu olarak red alırsın. Sertikalandırman gitmeyen kişilerin Almancasını çok çok iyi olan kişiler yanı anlayacan o kişiler a 2 yada b 1 seviyesinde çünkü vize görüşmesini tamamı Almanca oluyor muhabbet ediyor bazen yazı anlayacağın sertikanı mutlaka al iyice çalış alınmayacak bir sertifika değil. şimdiden söyleyim hem beklemiş olur hemde üzülürsün

xxsamsunxx

Anladım saolun bakcaz Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin kardes :) elimden geleni yapcam sinavi gecemeyip kalirsam kotu🙈

xxsamsunxx

Bugün verdim başvurumu 3 nolu hilede Hayırlısı Allahda

kaanK

:) Öncelikle senin biraz sakin olman ve her şeyden önemlisi önce kendine güvenmen lazım. En başından başaramam, yapamam herhalde dersen olacaksa da olmaz.
A1 sertifikasını kimleri kursa gitmeden 2-3 hafta çalışmayla, kimileri de kursa giderek 2-3 ay çalışmayla alıyor. Çalıştıktan sonra almaman için hiç bir neden yok.
Önce kendine güveneceksin, sonra yeteri kadar çalışacaksın, daha sonra gerisini Allah'a bırakacaksın.  Emek vermeyene Allah hiç bir şey vermez.

xxsamsunxx

A1 sonucum geldi 32 punkte yolladim konsolosluga vizem basladi ne olur acaba

fuk_18

32 puan mi aldin

Alıntı yapılan: xxsamsunxx - Aralık 10, 2015, 09:49:15 ÖS

xxsamsunxx

Evet o puanii aldim

Erselo

toplam puanınız mı 32.

kaanK

100–90 Pek iyi
89–80 İyi
79–70 Orta
69–60 Geçer
59–0 Başarısız

xxsamsunxx

Evet toplam 32
Acaba vize cikarmii🙈🙈

kamufle_2133

Alıntı yapılan: xxsamsunxx - Aralık 12, 2015, 02:28:08 ÖS
Evet toplam 32
Acaba vize cikarmii🙈🙈
e

32  puanlık belgeyi göndereceğine bence hiç göndermeseydin belgesiz gidip kendin orda konuşmayı deneseydin daha iyi olurdu:) 32 puanlık sertifika göndersen adamlar der tövbe bu almanca öğrenmez  ama dileğimiz inşAllah vizen çıkar .

Erselo

Evet toplam 32
Acaba vize cikarmii🙈🙈

şu an siz sertifikayı alamamışsınız. çünkü sınavdan en az 60 puan almanız gerekli. size gelen sınav sonucunda başarılı olamadığınız yazar. siz konsolosluğa ne gönderdiniz. sınav sonuç kağıdını mı?

kaanK

Evet toplam 32
Acaba vize cikarmii🙈🙈

Arkadaşım sen bir şekilde vizeni alır gelirsen seni çok güzel sürprizler bekliyor burada. Senin için baya zor bir tecrübe olacak ALAMANYA :)

xxsamsunxx

Evet sinav sonucumu yolladim

fuk_18

peki kaldigin sinavin sonucunu neden yolladin konsolosluk ile dalga gecer gibi ?

Alıntı yapılan: xxsamsunxx - Aralık 14, 2015, 10:04:36 ÖÖ
Evet sinav sonucumu yolladim

fuk_18

kaan anladim ben seni cok güldüm yazdigina :):)

Alıntı yapılan: kaanK - Aralık 13, 2015, 07:28:28 ÖS
Arkadaşım sen bir şekilde vizeni alır gelirsen seni çok güzel sürprizler bekliyor burada. Senin için baya zor bir tecrübe olacak ALAMANYA :)