Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 02, 2008, 12:42:27 ÖS
he he he :D güzel  hadi anlat bakalim  ne var yok sizin iilerde he he he  ;D  ;D
hangi il kirsehirmi yoksa viersen demi ???

kirsehir7

halooo nirdesiniiiiiz gurbanlar.

jentzsch

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 02, 2008, 11:39:53 ÖÖ
günaydin arkadaslar! :)
nasilsiniz bakem.
Guten morgen..es geht und dir? ( ich möchte heute deutsch sprechen)  :) Wenn ihr auch möchtet..

kirsehir7

danke.gut

kirsehir7

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 02, 2008, 12:46:46 ÖS
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 02, 2008, 11:39:53 ÖÖ
günaydin arkadaslar! :)
nasilsiniz bakem.
Guten morgen..es geht und dir? ( ich möchte heute deutsch sprechen)  :) Wenn ihr auch möchtet..
isterizde senin gibi almancadqa becerikli degilim.

jentzsch

Was macht ihr meine Freunden?   Egal Kisrsehir. Schreibt etwas.. :)

kirsehir7

ich sich unterhalten mit ihr.

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 02, 2008, 12:43:34 ÖS
he he he :D güzel  hadi anlat bakalim  ne var yok sizin iilerde he he he  ;D  ;D

Nereyi gönlün cekerse .Almancax hava raporuna  hos geldiniz.
Buralarda  espiri kitligi basladi havada  azicikk moral rüzgarlari beklenirken  sabah sabah simsek ve  sagnak yamurla  uyandik he he he ;)
günün ilerleyen saatlerinde jentzsch isminde  espiri  rüzgari beklenirken,kirsehir isimli mutluluk bulutlarininda gökyüzünü  sarmasi umut ediliyor,esma isimli sicak hava kütlesi  bu gün  Almancax`sakinlerinin bekledigi  diger bir  haber.Bol Günesli  günler Almancax sakinlerinin olsun   :D  ;)   :angel:

jentzsch

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 02, 2008, 12:53:18 ÖS
ich sich unterhalten mit ihr.
Ich unterhalte mich mit euch..  ;D 

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 02, 2008, 12:54:14 ÖS

Buralarda  espiri kitligi basladi havada  azicikk moral rüzgarlari beklenirken  sabah sabah simsek ve  sagnak yamurla  uyandik he he he ;)
günün ilerleyen saatlerinde jentzsch isminde  espiri  rüzgari beklenirken,kirsehir isimli mutluluk bulutlarininda gökyüzünü  sarmasi umut ediliyor,esma isimli sicak hava kütlesi  bu gün  Almancax`sakinlerinin bekledigi  diger bir  haber.Bol Günesli  günler Almancax sakinlerinin olsun   :D  ;)   :angel:
güzel olmus gece.nirden de bulursunuz böyle laflari yaw ;D

kirsehir7

arkadaslaar sayfanin 100. formunu kutlayalim.100 olmus hi hih

kirsehir7

bu arada sems hosgelmisen.hayirdir arkadasim hec görinmin.nirelerdesin.unuttun bizleri. ;D

şems

ayy evet özledım sızlerıııııı....:)bu aralar yoğunum.çok fazla gıremıyorum sıteye...mayıs 15 te gıdıyorum ınşAllah berlıne...işte birde onun hazırlıkları falan var..

jentzsch

günün ilerleyen saatlerinde jentzsch isminde  espiri  rüzgari beklenirken,kirsehir isimli mutluluk bulutlarininda gökyüzünü  sarmasi umut ediliyor,esma isimli sicak hava kütlesi  bu gün  Almancax`sakinlerinin bekledigi  diger bir  haber.Bol Günesli  günler Almancax sakinlerinin olsun   :D  ;)   :angel:
;D Cok güzel yazmissin ya..Cok hosuma gitti gercekten.Bu arada almncax'a Köln tarafindan da bahar havasi geldi.Isindi burda havalar.Insanin ici aciliyor böyle güzel havalarda.. :D

jentzsch

Alıntı yapılan: şems - Mayıs 02, 2008, 01:06:05 ÖS
ayy evet özledım sızlerıııııı....:)bu aralar yoğunum.çok fazla gıremıyorum sıteye...mayıs 15 te gıdıyorum ınşAllah berlıne...işte birde onun hazırlıkları falan var..
Hayirli olsun sems.Artik Berlin'den yazarsin arada bir..

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 02, 2008, 01:06:31 ÖS

;D Cok güzel yazmissin ya..Cok hosuma gitti gercekten.Bu arada almncax'a Köln tarafindan da bahar havasi geldi.Isindi burda havalar.Insanin ici aciliyor böyle güzel havalarda.. :D

Ilham kaynagi  Almancax sakinleri olunca , kim bilir kimlerden hangi  inciler dökülür  :D  ;)

kirsehir7

Alıntı yapılan: şems - Mayıs 02, 2008, 01:06:05 ÖS
iyi yolculuklar.berline gidince unutma bizi.ordanda yaz olurmu :)