Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

Duyuru:Slkl yönetim uygulamasi saat 14.30 itibariyle kaldirilmistir.Vatana millete hayirli olsun  :P  ;D

gütig

;D ;D Bak pes ettin iste ;D

jentzsch

;D Evet ya,insanlar üzerinde otorite kurmayi beceremiyorum  :P  Ciddiye almiyorsunuz beni yaw  :P  ;D Böylesi daha iyi,kardes kardes :D

gütig

;D Ayy olur mu hic. Ciddiye aliyoruz tabi... Bak simdi böyle güzel güzel dersen, ben senin lafini dinlerim.  ;) (Aslinda bana otorite pek sökmez. Bana güzel güzel rica edilirse, mantikli bulursam yaparim. Ama zorbaliga gelememmm  :) Boga burclarinin bir özelligi de budur Jentzsch kardes  ;) )

jentzsch

Evet kardesim de boga burcudur.ONUN huylari da böylee :) yine döndük burclaraa ;D peki yükselen ne oluyor.yani ne ise yariyor?? ;D

gütig

;D ;D ;D Yok yok, bence de burclara geri dönmeyelim SIKTI artik...Ama sen yükselenini bilmiyordun degil mi ?? Hangi saatte dogdugunu ögrendiysen, buraya yaz ben bulayim senin yükselen burcunu...

sinemm

bende bir boga burcuyum..
bütün özelliklerini de tasirim...

gütig

;D Sinemm, ayni burc olanlar birbiriyle anlasamaz derler. Biz ondan mi zitlasiyoruz ne    ;D ;D

jentzsch

Alıntı yapılan: gütig - Şubat 17, 2008, 03:52:45 ÖS
;D ;D ;D Yok yok, bence de burclara geri dönmeyelim SIKTI artik...Ama sen yükselenini bilmiyordun degil mi ?? Hangi saatte dogdugunu ögrendiysen, buraya yaz ben bulayim senin yükselen burcunu...
Daha ögrenmedim,ögrenince yazcam..

sinemm

ne zitlasmasi yaw?
ben sana ne diyeyim ki...senin durumun özel suan...
öyle olmasa zitlasabilirdik ;D
ama seviyeyi kabetmeden tabi
ha zitlasmak beni rahatlatiyor dersen ben hep burdayim...
biliyorsunki acayip inatciyiz....keci inatciliginla halt etmis bizim yanimizda...

gütig

;D Ya evet inatci oldugumuz kesin... Zitlasmayi da öyle lafin gelisi söyledim...Son zamanlarda aramizda yanlis anlasilmalar olduya hani , o yüzden...Yoksa uzun tartismalar en nefret ettigim seylerden birisi...Olaylarin cabucak tatliya baglanmasi hosuma gider  ;)

lehrerinx

darbemi geldi yine:)

doğa

Doğa geldi:) Burçlara dönelim ben daha burcumu yazmadım  ::) Burcum koç,yükseleni bilmiyorum ve genellikle burcumun özelliklerini taşıyorum...

lehrerinx

burçdasım doğa burcumuz önceki sayfalarda var ;D :) okuyabılırsın hava berbat ya evde kaldım :( yarın umarım düzelir ve ulaşım rahatlar

doğa

İzmir'de de hava öyle soğuk ki ve fırtına var dinse  kar yağacak ama dinmiyor.Ya birazda biz kar görelim:)Istanbul'a yeterince yağıyor...mahzun kaldık böylee... ;D

lehrerinx

evet kar gördük evde de  mahsur kaldık :) istanbulda karın sevkı cıkmıyorkı trafık felç oluyor yarın nasıl derse gıdecegımı düşünüyorum bugünden :( ;)

doğa

Evet trafik İstanbul'da zaten çok kötü bir de kar yağınca düşünemiyorum,ama ulaşım olmazsa, zaten herkes gecikir yada daha iyi tatil olur belki okullar ;D