Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Atatürk Barajina Bakan Jandarma Karakolunun Komutani Benim Devre Arkadasimdi, Tabi O Tarihte, Cok Geldim Oraya, Ne Anilarim Var, Vaybe Simdi Gözümün Önüne Geldi

qwerty zeze

çok ihtişamlı bir yer. iki haftada bir giderdik .en çok da barajın etrafındaki piknik alanının duvarına çıkıp uçurumdan aşağı bakmayı ellerimi iki yana ayırıp uçuyormuşum gibi hayal etmeyi severdim.. en son 99da gittim :embarassed:

qwerty zeze

balıklı göl çok güzelleşmişti son gittiğimde güllerle çevrelemişlerdi gölü de uzatmışlardı biraz urfa kalesinden harika görünüyordu :embarassed:

ATAAN

Ben Oralarda Inanirmisin Nefes Aldigimi Hissediyorum Ya,

qwerty zeze

orada çok nefessiz kalmışsınızdır belkide... aslında her yer güzeldir ama hatıralar vazgeçilmez kılıyor yaşanan yerleri

ATAAN

Tabiki Ya, Benim Ömrümün Yarisi Oralarda Gecti, Urfayida Cok Iyi Bilirim  :)

qwerty zeze

3 yıldır eskişehirdeyim o kadar seviyorum kiii
çok güzel şeyler yaşadım orda :laugh:

ATAAN

Eskisehir, Off  Hic Acma O Konuyu  :haha:

qwerty zeze

urfa bilecik gaziantep adana....
çingene çadırları fıstık ve üzüm bağları uçsuz bucaksız buğday tarlaları acılı yemekleri sunan tatlı insanlar :)
çok güzel bi coğrafya

qwerty zeze

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 17, 2009, 01:48:38 ÖÖEskisehir, Off  Hic Acma O Konuyu  :haha:
açtım bileeeeee :haha: :haha: :haha:

qwerty zeze

hangi şehiri söylesem bi hatıranız vardır en iyisi her gün 1 şehirden bahsedelim :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Simdi Alamanyaliyiz, Ingilimanyaliyiz, ;D

qwerty zeze

ben de gelsemmi acaba oralara
 ???

ATAAN

Damat Bey Burdalarmi Yani Yurtdisindami?

qwerty zeze

benim erkek arkadaşım da ahıskalı bilir misiniz oraları şimdi gürcistana bağlı

qwerty zeze

rusyada doğmuş özal döneminde ığdıra yerleşmişler şimdi antalyada okul için de yanıbaşımda ;D ;D

ATAAN

Ahiskalilar Dernegini Biliyorum Sadece, Sen Antalyadamisin ?