Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

Hanau' da Aldi' nin orda yada Swab' in oralarda bi yerlerde bulusuyorduk genelde Esim' le.
O zamanlar aklima geldi simdi. Birde birlikte gezdigimiz yerler olunca öyle birden sey oldu iste utanan:)

Yok tesekkür ederim birsey istemiyorum.

Esim her bulusmamizda cukulatayi cok sevdigim icin bana getirirdi. Birlikte yerdik. Bakalim en kısa zamanda tekrar yanina gitmek icin sabirsizlaniyorum. Zaten evraklar falan fistik derken bir sürü is var. Ama zamani gelicek onu bekliyoruz...

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Aralık 24, 2008, 12:44:01 ÖS
Hanau' da Aldi' nin orda yada Swab' in oralarda bi yerlerde bulusuyorduk genelde Esim' le.
O zamanlar aklima geldi simdi. Birde birlikte gezdigimiz yerler olunca öyle birden sey oldu iste utanan:)

Yok tesekkür ederim birsey istemiyorum.

Esim her bulusmamizda cukulatayi cok sevdigim icin bana getirirdi. Birlikte yerdik. Bakalim en kısa zamanda tekrar yanina gitmek icin sabirsizlaniyorum. Zaten evraklar falan fistik derken bir sürü is var. Ama zamani gelicek onu bekliyoruz...

Hayirlisi olsun :)

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 24, 2008, 12:43:59 ÖS
bende cikacAGIM bi bakim dedim ama ben alisverise gitmeyecegim  ;D birazdan direksiyon egitimim var araba sürecegim eee trafik trafik canavarini bekliyor yanii benii  :haha:

Cet Sosyetee ne arabasi CETINE ne oldu  :haha: :haha:

gece

dance:) alkis:) yuppi:)Almancax´sin muhtesem sakinleri nassiniz bakem ben alisverisi bitirdim ohhh be rahatladim  ;D alkis:) yuppi:)

ATAAN

Bende  dance:) dance:)

gece

Valla üzerimden bir yük kalkti birazda cüzdandan tabi   ;D

ATAAN

;D Amma Pahaliymis Bu Almanya, Sanirim Ben Antalyada ki Evin Bir Kislik Erzakini Alirdim Bugünkü Alisverisi Antalyada Yapsaydim :haha:

gece

Hakli olabilirsiniz benim yaklasik üc yildir TÜRKIYE de alisveris sansim olmadi ;)

ATAAN

Fiyatlar Ayni Fakat Burdakiler Euro Cinsinden  :haha:

gece

:haha: :haha: :haha:

...mystery...

ben geldimm.... ;D ;D nasılsınız... :D bakıyorum yine muhabbet her zamanki gibi koyu... :haha:

ATAAN

Mehaba, Hosgeldiniz, Yine Kaynattik Biraz  ;D

...mystery...

evet gördüm.. ;D ;D yine okuyunca güldüm her zamanki gibi... :haha:

ATAAN

;D ;D ;D

zeytin

slm arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli  ;D

...mystery...

iyiyz zeytin sen nasılsınız... :haha:

ATAAN

Bomba Gibiyiz, Hosgeldin Zeytin  alkis:)