Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Sparta hayranlarini nasil atlattin  ;D ;D ;D

esma 41

selam herkese

kirsehir7

aman Allahiim gözlerime inanamiyorum jentzzii görüyoruuuum. ;D sonuda

gece

esma burda sparta burda kirsehirim de var oh ne güzel nerelerdesiniz yaaa günlerdir almancax suskun ;)

jentzsch

Selamün Aleyküm  ;D

gece

Ben jentzsch´i görmüyorum yawww  ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 08, 2008, 01:08:53 ÖÖ
Selamün Aleyküm  ;D
aleyküm selam.nirelerdeydin kacak seniii ;D

gece

Selamün Aleyküm  ;D

aaaa hakketten jentzschmis aleykümselam nasilsin yaw hayalet hayalet yorulmadinmi ;)

esma 41

Selamün Aleyküm  ;D

Koligeee hosgeldin nasilsin bakem ?

gece

Bu arada karni acikan yöresel yemekler sayfasina bir ugrasin neler var neler  ;D ;D

jentzsch

Mesajlari okudum.Yani birazini..Almancax'in gizli hayaleti ben degildim arkadaslar.Ben evet arada gizli giriyorum ama her girisimde bir seyler yaziyorum.Yazmadan edemem.Bir kac gündür  foruma girmedim.Benzettiniz herhalde..  ;D

Eeee nasilsiniz?   Ben iyiyim ama mac dolayisiyla biraz moralim bozuk..

kirsehir7

Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 08, 2008, 01:13:45 ÖÖ
Mesajlari okudum.Yani birazini..Almancax'in gizli hayaleti ben degildim arkadaslar.Ben evet arada gizli giriyorum ama her girisimde bir seyler yaziyorum.Yazmadan edemem.Bir kac gündür  foruma girmedim.Benzettiniz herhalde..  ;D

al benden de okadar benim de.yaa bi heyecanli mac izleyim dedim.ne heyecan kaldi ne bise.yenildikyaaa.tuncay hep pozisyon kacirdi.anlamadigim fatih terim niye oyuncu degisikligi yapmadi.en güzeli emre be.ve zenci mehmet oynadi

jentzsch

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Haziran 08, 2008, 01:17:05 ÖÖ

al benden de okadar benim de.yaa bi heyecanli mac izleyim dedim.ne heyecan kaldi ne bise.yenildikyaaa.tuncay hep pozisyon kacirdi.anlamadigim fatih terim niye oyuncu degisikligi yapmadi.en güzeli emre be.ve zenci mehmet oynadi
Haklisin..Diger maclari almak lazim artik.InsAllah aliriz da cikariz gruptan.

özlem_özlem

ya arkadaslar bu mac hangı ulkede oldu bılen var mı hamburgta mı oldu ?

esma 41

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Haziran 08, 2008, 01:52:19 ÖÖ

Isvicrede özlem.

jentzsch

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Haziran 08, 2008, 01:52:19 ÖÖ
Isvicre'nin Cenevre kentinde oynandi.Sampiyona Isvicre ve Avusturya'da düzenleniyor.

gece

Anladimdemik senin gelisini mesajlarindan anliycaz eyvah bu demektirki yeni hayaletler var ya onlar Casper´en kötü akrabalariysa :o  ;D ;D ;D ;D