Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

hmm...almanca olarak tam anlayamam ama konudan çıkardım... ::)

bende iyiyim sağol aşil.. ;D

bayadır yoktun sitede sanırım hiç karşılaşamamıştık...demekki tanışmak için kısmet bugüneymiş.. ;)

...mystery...

adminim imzanız süper bu arada okey:) görürseniz tabiki... ::)

Aşil

evet ,memnun oldum sende yenisin ,tabii bana gore ben almanyaya geldim 2 ay falan giremedim  düzeni kurduk simdi, iyiyiz, sen nasilsin bakalim..?

...mystery...

evet yeni sayılırım...iyi bari düzeni kurabilmişsiniz..o zaman sık sık görürüz artık seni almancax'ta yine.. ;)

bende iyiyim işte ne olsun öyle okul-ev arasında mekik dokuyodum şimdi haftasonu tatili bol bol dinlenicem... ;D

...mystery...

neyse ben kaçıyım...bugün uykum geldi haftaiçi erken yatıyorum erken kalkıyorum alıştım yarın biraz daha fazla kalabilirim heralde neyse..hoşçakalın byby:) iyi geceler esma abla,aşil ve adminim... ;) byby:)

Aşil

ben buralarin müdavimiyim ,merak etme sen ?geceden sonraki sair diye tanirlar.ama simdi manici olduk.ama rakip bulamiyorum kapisak.

Aşil

sagol iyi geceler

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 31, 2008, 11:24:50 ÖSneyse ben kaçıyım...bugün uykum geldi haftaiçi erken yatıyorum erken kalkıyorum alıştım yarın biraz daha fazla kalabilirim heralde neyse..hoşçakalın byby:) iyi geceler esma abla,aşil ve adminim... ;) byby:)

Iyigeceler gizem  byby:)

(LALEZAR)

ben gedimmmmmmmmm:)

hayırlı geceler arkadaşlarrr..

nasılsın gece?iyisin umarım..

gece

Lalezar seni burda görmek negüzel  cok sükür iyiyim ;)
Almanca sayfalarinda takili kalmisim simdi farkettim Hosgeldin canim sen nasilsin :D

...mystery...

aaaaa sevgi meraba nasılsın??  :)

...mystery...

vee ben yazdım sevgi çıktı göremeden... :(

kirsehir7

slm milleeet ben geldiiiim.ya özledim yine sizleri.bizim internet baglanti yoktubi kac gündür gelemedim.ee nasilsiniz görüsmeyeli

kirsehir7

aa asilide gördüm.asil nirelerdeydin bakim.ihmal ettin buralari.nasilsin alamanyaya alistinmi bakem

...mystery...

aaaaa kirsehir gelmiş...kaçırdım yaa tühh... :( neyse akşama karşılaşırız inşAllah açarsan... :)

dielosch

herkese selammmmm

esma abla selam naber tabi görürsen ;D

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 01, 2008, 03:12:32 ÖSherkese selammmmm

esma abla selam naber tabi görürsen ;D

Gördüm  :)

Ben iyiyim cok sükür , sen nasilsin dielosch ?