Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

bugün her zamankinden daha farklı ;)

dielosch

o kadarını bilemem

...mystery...

normal çünkü yan yana değiliz.... ;)

dielosch

evet konuşmuyoruzda ..

...mystery...

ben konuşuyorum.... :) sadece

itiraf edeyim bari son konuşmamızda söylediklerine kırgınım

o kadar... :)

dielosch

ben mi sen mi :-\

...mystery...

bu konu uzar ben kaçtım... :) kırdıysam ben kendi adıma YİNE özür dilerim(bunu hiç kimseye yapmazdım ama senden nerdeyse 50 kez özür diledim kırsamda kırmasamda hala devam ediyorum bıkmadan usanmadan)

dielosch

hep kaç zaten  byby:)

...mystery...

mesajı değiştirdim umarım bakarsın

dielosch

özür dileyince birşey olmuyor..diye bir söze başlamıcam yeri de değil zatenn.. evet konuyu uzatmamak lazım aslında herkes herşeyin farkında :-\

...mystery...

evet bende çocuk değilim.... farkındayım yani HERŞEYİN ;)

dielosch

hıhı evett  ;)

...mystery...

neyseee....

gece

Böyle candan dostlarin Arkadaslarin birbirini ignelercesine laf söylemmeleri, beni cok üzüyo , itiraf edeyim  ki, ben bunlari okuyunca acgip üzüldüm
üc günlük dünyada degermi ki ya  :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 16, 2009, 11:52:35 ÖS
Böyle candan dostlarin Arkadaslarin birbirini ignelercesine laf söylem,meleri beni cok üzüyo , itiraf edeyim  ki ben bunlari okuyunca acgip üzüldüm
üc günlük dünyada degermi ki ya  :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:
değmez ama.... :-\ boşver gece abla sen takma kafanı her zamanki gibi herkes tarafından ben suçlu görünürüm olur biter ben alıştım artık ;) senin üzülmene değmez... :-*

...mystery...

itiraf ediyorum bu dünyada kimsenin beni sevdiğini düşünmüyorum zaten sevilecek biri olduğumuda düşünmüyorum... :'( :'( çünkü herkese göre bu dünyadaki en kötü insan benim... :'(

ATAAN

Aaaaa  Olurmu Asistanima Bak Sen, Biz Seni Seviyoruz Mystery, Böyle Söyleme Ama, Bizlerin Hakkini Yemis Oluyorsun