bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

ben bulmusumdur yine üzülecek bisey(arkadasin tekini kirdim galiba ) :-\.ay cnm kuzenim benim dur yardima geliyorum ;D

kirsehir7

gel valla ya:)

SEVGI-40

cnm benim orada olsaydim kosa kosa gelirdim simdilik sadece burdan yardim edebiliyorum :'(

3,14

--> Biraz mutlu, biraz umutlu, biraz duygulu, biraz bambaska, ama en önemlisi; cok üzgün cok...

gece

Son günlerde cok fazla düsünecek sacmalik buldum ama gecti iyim cok sükür :)

SEVGI-40

niye üzgünmüs bakkim benim arkadasim ???

3,14

--> "Hayat"

SEVGI-40

yine üzgün yine yorgun

kadriye_01

ALLAH ın bugününede şükür ama ben iyi değilim vizeme red geldi kafam karışık ne yapacağımıda bilemiyorum bundan sonra nasıl hareket edecem hangi yolları izleyecem  ??? :(

RIBERY

Alıntı yapılan: kadriye_01 - Ağustos 06, 2008, 10:19:48 ÖS
ALLAH ın bugününede şükür ama ben iyi değilim vizeme red geldi kafam karışık ne yapacağımıda bilemiyorum bundan sonra nasıl hareket edecem hangi yolları izleyecem  ??? :(

Allah hepımıze sabır versın

3,14

--> Kırgın... Üzgün... Yorgun...

mucizemsin

Iyi nolsun iste ev is yemek bulasik camasir bide mathamatik  offoff:)

SEVGI-40

hic olmadigim kadar iyim hatta süperim

talay

ben biraz endişeli ve heyecanlıyım 1 hafta sonra a1 sınavım var onun telaşı içerisindeyim

3,14

--> Sen iyiysen ben daha da iyiyim Sevgicigim :) :) :) Seni böyle mutlu görmek beni cok sevindirdi... :) :) :) Canim benim..  utanan:)

SEVGI-40

güne cok kötü basladim cok kötü bitecek demekki hemde cok kötü

mehmetemir21

Günaydın sevgi kötüyüm demek yok .iyi düşünki herşey daha iyi olsun  ben kendimi bu gün çok iyi hissediyorum bütün olumsuzluklara rağmen halayy:)