bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Esimehasret

ben bugün cok kötüyüm nedense icimden hic gülme de gelmyior bütün gün yatmak tembel tembel yatmak istiyorum ve unutmak istyiorum bütün sikintilarimi

Senosh_K

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 28, 2008, 08:32:02 ÖS
sanırım sınavın iyi geçti... ;D ;D

evetttttt :haha:

...mystery...

Senosh_K

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 01, 2008, 05:59:53 ÖS
açıklandımı şimdi.... hiihi:)

ya salı yada çarşamba açıklanır ama mükemmel geçti inşAllah sonuç beni utandırmaz  utanan:) utanan:)

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Aralık 01, 2008, 06:35:42 ÖS
ya salı yada çarşamba açıklanır ama mükemmel geçti inşAllah sonuç beni utandırmaz  utanan:) utanan:)
olmaz bişey ayy çok merak ettim şimdi habire soruyorum zaten açıklanınca söylersin... ;)

Senosh_K

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 01, 2008, 06:36:33 ÖS
olmaz bişey ayy çok merak ettim şimdi habire soruyorum zaten açıklanınca söylersin... ;)

tamam ilk sana söylicem sonucu söz ;) :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Aralık 01, 2008, 06:37:59 ÖS
tamam ilk sana söylicem sonucu söz ;) :haha:
çok mutlu oldum.... utanan:)

dielosch

sanırsam çoooook mutluyum yaa farkettim de hep sanırsam diyorum hep ingilizce yaa I think diyip duruyoz derste  :haha: ummhh o zaman bi işe yarasın şu think ler ;D I think I'm so happy ;D

...mystery...

ben süperim ve bayaaaa heyecanlıyım yarın biyoloji sınavlarımız açıklanıcak... yuppi:) acaba kaç aldım yaa.... :-[ çok merak ediyorum.... :-[ sabahtan beri bir heyecan 0 alıyomuşum... yaril:) ama almam heralde... ;D iyiydi yani sınavım... dance:)

Senosh_K

gizem 425 küsür puan yapmışım şuan mutluluktan uçuyorum ;D ;D alkis:) yuppi:) dance:) :haha:

emosh

şaşkınım çok. yarın mat yazılım  var ama umursamıorm

dielosch

emosh inan benim de mat yazılısına çalışmam lazım bizimkine var ama konular yığıldı ama ben inan ki çalışamıyorum ama bizim durumlar farklı sen çalışmıyorsun beni canım istemiyor  :-\

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Aralık 03, 2008, 05:40:22 ÖS
gizem 425 küsür puan yapmışım şuan mutluluktan uçuyorum ;D ;D alkis:) yuppi:) dance:) :haha:
tebrikler hiihi:) dance:)

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 03, 2008, 07:52:27 ÖS
emosh inan benim de mat yazılısına çalışmam lazım bizimkine var ama konular yığıldı ama ben inan ki çalışamıyorum ama bizim durumlar farklı sen çalışmıyorsun beni canım istemiyor  :-\
utan utan!!! bide baban mat öğretmeni... yaril:) şaka tabi bu özellikle -utan utan- bölümü ;D

dielosch

:P :zopa: :haha:

...mystery...

bu :zopa: kime??? ::) ::)

dielosch

kim üzerine alınırsa artık  kur;)