samsunda almanca dil kursu

Başlatan kuzey55, Haziran 16, 2008, 01:05:04 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: esrahoca - Temmuz 16, 2008, 07:34:40 ÖS
çok sevındim:)hepınıze hayırlı olsun..inşAllah istediklerinize ulaşırsınız.bu arada neredensınız..hangı lıselerden..bı anlatırsanız sevınırım.ben imam hatipi bitirdim orda.sonra geldim almanaya..belkıde tanışıyoruzdur..s.a

ben ilçesindenim havzadan... :)

esrahoca

hmm o zamn tanımam heralde..oyle ozledımkı samsunu offfffffff

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: esrahoca - Temmuz 16, 2008, 07:43:42 ÖS
hmm o zamn tanımam heralde..oyle ozledımkı samsunu offfffffff

sizi anlıyorum kaç senedir gelmiyosunuz ve ne zaman geleceksiniz Allah sevdiklerinize en kısa zamanda kavuşdurur inşAllah.. :(

esrahoca

kac senedır derken zaten buraya gelelı 5 ay oldu.ama nolursa olsun coook ozledım..onumuzdekı ayın besinde ordayım ınsallh..ve acayip heyecanlıyım..

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: esrahoca - Temmuz 16, 2008, 08:19:21 ÖS
kac senedır derken zaten buraya gelelı 5 ay oldu.ama nolursa olsun coook ozledım..onumuzdekı ayın besinde ordayım ınsallh..ve acayip heyecanlıyım..

beşinde hee okay benim düğüne yetişiyosun esra hoca 7sinde düğün havzada ok. bekliyorum ;D ;D

esrahoca

vayyyyyyyyyyyy hayırlı olsun..ama gıdecegım o kadar cok dugun varkı:)bu yaz herkez evlenıo yaaaaaaaa..neyse:))

yakamozlu_gece

benimkine kesin uğruyosun hocam bekliyom haberin olsun... :)

esrahoca

yapamayacağım bir şey için söz veremem..ama ben iyi dileklerimi burdan ilettim..hem davet ettın ya gelmis kadar oldum sağol:)

yakamozlu_gece

tamam esra hoca  ;D masraf tan korkuyosun anlaşıldı  ;D  ( şaka şaka hocam Allah razı olsun gelsenizde gelmesenizde Allah razı olsun Allah istediğiniz herşeyi nasip etsin )

yeliz55

slm yakamozlu gece demek düğün 7 sinde ve bizim haberimiz yok:(

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: yeliz55 - Temmuz 21, 2008, 12:43:35 ÖS
slm yakamozlu gece demek düğün 7 sinde ve bizim haberimiz yok:(

daha kart lar basılmadı  ;D ;D basılsın seni davet edeceğim zaten sende gelmeyeceksindir  ;D ;D şaka şaka gelirsin sen biliyorum..

yeliz55

senin düğünün kaçarmı toprağım düğünde görüşmek üzere...:) bu arada en kısa zamanda görüşelim ok

Onkel

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 04, 2008, 11:47:54 ÖS
Arkadaşlar herkeze hocası iyidir ama benimde görüşüm TÖMER mesela samsunda tömerden 15 kişiden 14 ü sınvı geçiyo sınıflarda dikkat ediyom diğer kalan bir kişide ikinci sınavında alıyo bunları dikkaete alın sürekli neyse ben tömer diyorum size...

Evet katılıyorum Tömer çok kaliteli bir kurs...

Bedish

arkadaslar bu yaz yeni nisanlandim ve bazi bilgilere ihtiyacim var mesela hangi dil kurslarini hangi ho calari tavsiye edersiniz???

Bedish

s.a arkadaslar ben havzadan yavuz hot aile bırleşimi icin almanca ogrenımı almam lazım samsunda 2 tane kusvar a1 ver bıri tömer bunların sınıfları 16 ve uzeriymiş dıyerı deulcom bunlarda sınıfları 5 kişiymiş daha tercıh yapmadım yardımcı olursanız sevınırım

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: Bedish - Ağustos 02, 2008, 09:40:22 ÖS
s.a arkadaslar ben havzadan yavuz hot aile bırleşimi icin almanca ogrenımı almam lazım samsunda 2 tane kusvar a1 ver bıri tömer bunların sınıfları 16 ve uzeriymiş dıyerı deulcom bunlarda sınıfları 5 kişiymiş daha tercıh yapmadım yardımcı olursanız sevınırım

kardeşim bende havzalıyım samsundaki herkeze ben tömer i tavsiye ediyorum çok faydalı yararlı tabi diğer kurs larada saygım var ama bence bu...

yeliz55

arkadaşım bende deulcoma gittim bence de deulcom iyi bikere hocamız süperim almancanın a sını bilmiyordum bir buçuk ayda sınhavdan 80 alacak kadar almanca öğrendim yinede kendin bilirsin ama deulcom hem fiyatta iyi hem süresi tömer kadar uzun değil hemde hocamız çok iyi