Schokolade ( çikolata sevenler buraya... )

Başlatan smc-403, Temmuz 15, 2008, 01:58:42 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smc-403

Arkadaşlar hangi çikolatayı çok seviyorsunuz ?

Aslında ben FERRERO nun tüm çikolatalarını seviyorum ama en çok RAFFAELLO  bayılıyorum RAFFAELLO ya . peki ya siz...  :D

jentzsch

Almanya'da her türlü cikolata yedim ama benim icin en özeli findikli Tadelle. ;D

He Hanuta'yi da cok severim.Kücükken Almanya'dan tek siparisim Hanutaydi.Simdi bol bol yiyiyorum. ;D

kirsehir7

HOBBY yaa bayiliyorum bu cikolataya bi kutu dolu olsa bikmam yerim.ahhh canim cekti simdi.ama alman marketlerde olmuyo.sadece türk bakallarinda var sanirim.ahh napcam simdi türk bakkalida uzak. :-\ :(

gece

Ben aslinda cok cikolata sevmem ama  RAFFAELLO  bayılıyorum ve birde SIYAH  cikolata bitter yani cok severim :P

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 15, 2008, 03:38:11 ÖS
Ben aslinda cok cikolata sevmem ama  RAFFAELLO  bayılıyorum ve birde SIYAH  cikolata bitter yani cok severim :P
ya ben ikisinide hic sevmiyorum.ayrica raffaelloyuda sevmeyen yok yaa ;D ;D 
raffaellonun en büyük hayranida sparta hihi ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Temmuz 15, 2008, 04:21:50 ÖS
kuzen denedinmi hic bi ye seversin ben tam bi cikolata hastasiyim hercesidini yerim valla

kirsehir7

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Temmuz 15, 2008, 04:25:56 ÖS
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Temmuz 15, 2008, 04:21:50 ÖS
kuzen denedinmi hic bi ye seversin ben tam bi cikolata hastasiyim hercesidini yerim valla

denemez olurmuyum kuzen denedim ama hic sevmedim.

kirsehir7

valla kuzen cikolata hastasiyim diyosun her türlüsünü yerim diyosun yahuu sen hicmi kilo almassin.cita gibisin hallaa biraz daha fazla yede kilo al acccik ;D

smc-403

rafaello bambaşka birşey yaaa :D hele dolaptan çıkınca yazın  çok güsel kışın dışarda saklanmalı ama :D

gece

Valla benim esimde cok sever rafaello bizde yaz kis bulunur ;)

smc-403

rafaelloyu sevmeyen ölsün desem ağırmı olur acaba :D

gece

Alıntı yapılan: smc-403 - Temmuz 15, 2008, 05:55:34 ÖS

yok deme yaw  ;D kirsehirim sevmiyo o yasasin aaaaaaaaaaaaa  ;)

smc-403

oke oke vazgeçtim herkes istediğini sevsin :d

gece

Alıntı yapılan: smc-403 - Temmuz 15, 2008, 06:02:08 ÖS
oke oke vazgeçtim herkes istediğini sevsin :d

evet yaw ama bencede rafaelloyu denesinler seveceklerine eminim :P

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Temmuz 15, 2008, 04:29:51 ÖS
valla kuzen cikolata hastasiyim diyosun her türlüsünü yerim diyosun yahuu sen hicmi kilo almassin.cita gibisin hallaa biraz daha fazla yede kilo al acccik ;D
napim kuzeen yav almiyorum oolsun buda bi özellik ye ye kilo alma negüzel hihihihihi

3,14

Alıntı yapılan: smc-403 - Temmuz 15, 2008, 01:58:42 ÖS
Arkadaşlar hangi çikolatayı çok seviyorsunuz ?

Aslında ben FERRERO nun tüm çikolatalarını seviyorum ama en çok RAFFAELLO  bayılıyorum RAFFAELLO ya . peki ya siz...  :D

Rafaello'da % 0 çikolata var.. ;) Yani bir çikolata değil.. O bambaşka bir şey... :P

Ben de çikolataya bayılırım... :D :D :D

onurserbetli

Alıntı yapılan: smc-403 - Temmuz 15, 2008, 05:55:34 ÖS
arkadaşımdan gelirken toffife istemiştim,o en cok rafaello yu sevdiğini söyledi ve bir kutuda ondan getirdi,şahsen hindistan cevizi sevmiyorum ama o başka bişey 5 kutu sipariş verdim...yediğim en lezzetli çikolata bence...