Şu anda mutlu olmak için neye ihtiyacınız var???

Başlatan ...mystery..., Şubat 13, 2009, 11:16:16 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lengur

Sıcak bir kase Ezogelin çorbasına

serkem0103

UPS de benim barkot numaram çıkması :)))

lengur

Deep Pruple'den  " Perfeck Strangers" yi dinlemiş olmak

duygu_0354_duygu

esimin yanimda olmasina :) cünkü suana iste!

fmk

annem babami yanimda olmasini .. bide su borclarin bitmis olmasi beni mutlu ederdi.. ama insanoglu bu ozamanda baska bir sey cikardi yetinmeyi bilemiyoruz malesef kendi adima konusuyorum tabi..

Mutim

Ailemin ve eşimin yanında olmak... Allaha tam teslimiyet sağlayan hayırlı bir kul olmaya ihtiyacım var..

Mehmet17

BiR PaRÇa HuZuR ve SeVGiYe İhtiyacım var Bu Aralar:(

lengur

Bi kase Gaziantep usulü kelle paça çorbasına

gamzee

slm arkadaşlar.bnm mutlu olma nedenim sizinkine pek benzemicek ama bnm şu an mutlu olmam için eşimin yanında olmaya ihtiyacım war.. :cryla: böle sevenler uzakta kalınca hiç olmuo.Allah a şükür moralim yerinde mutsuz edecek çok kötü nedenler yok ama sevenler ayrı yerde olunca insanın içinde bi parça burukluk oluo işte  :cryla:  Allah tüm sevenleri birbirine kavuştursun inşAllah... :angel:

Mutim

Amin...........

dielosch

hiç sahip olamayacağım kişiye :(

Mutim

Huzura...

ask kızı

Alıntı yapılan: gamzee - Aralık 03, 2009, 02:21:15 ÖS
slm arkadaşlar.bnm mutlu olma nedenim sizinkine pek benzemicek ama bnm şu an mutlu olmam için eşimin yanında olmaya ihtiyacım war.. :cryla: böle sevenler uzakta kalınca hiç olmuo.Allah a şükür moralim yerinde mutsuz edecek çok kötü nedenler yok ama sevenler ayrı yerde olunca insanın içinde bi parça burukluk oluo işte  :cryla:  Allah tüm sevenleri birbirine kavuştursun inşAllah... :angel:
aynı dert bende arkadasım inşAllah Allah herkesi bir an önce herkesi kavuşturur...

Serpil çiçek

Artık benimle olmayan ama hep ihtiyacını duyduğum, kokusunu bile özlediğim
Anneme ihtiyacım var.

Mutim

ich bin traurig , weil ich meine Familie vermisse

kirsehir7

aileme

c3t1n

esime