--> Almanca <-> Türkçe Çeviri Bölümü

Başlatan 3,14, Kasım 20, 2012, 04:01:16 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Bu konu hepimizi yakından ilgilendiriyor diye düşündüm. Herkesin ayrı bir konu açarak, çeviri sorus sorması yerine, bu konu başlığı altında, Almanca - Türkçe ve Türkçe - Almanca çevirilerimizi yapalım istedim. Ben elimden gelen yardımı yapacağıma söz veriyorum. Almancası ya da Türkçesi kuvvetli olup bu konuda yardım isteyen arkadaşlarımıza yardımda bana destek olmak isteyenleri de bu konuya davet ediyorum.

Saygı ve sevgilerimle,

3,14

adaizmir

Alıntı yapılan: 3,14 - Kasım 20, 2012, 04:01:16 ÖS
--> Bu konu hepimizi yakından ilgilendiriyor diye düşündüm. Herkesin ayrı bir konu açarak, çeviri sorus sorması yerine, bu konu başlığı altında, Almanca - Türkçe ve Türkçe - Almanca çevirilerimizi yapalım istedim. Ben elimden gelen yardımı yapacağıma söz veriyorum. Almancası ya da Türkçesi kuvvetli olup bu konuda yardım isteyen arkadaşlarımıza yardımda bana destek olmak isteyenleri de bu konuya davet ediyorum.

Saygı ve sevgilerimle,

3,14

Allah rızası için şu benim Öküzcana duygularıma Almanca tercüman olabilecek biri ama hakıkatten bırebır benım yazdıgımı ne ıfade etmek ıstedıgımı anlatabılecek biri..............Ya boşanıcam bu adamdan ben ya Anlayacak ne demek istediğimi  rahata erecem bi şekılde ..............
hanı bırazda kaderım sızın elinizde

3,14

--> Nasil yardimci olabilirim Ada hanim, elimden ne geliyorsa yapmaya hazirim sizin icin. Saygilar.