PROGRAM SÖZLÜK

Başlatan derwisch, Kasım 30, 2006, 11:40:30 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

derwisch

selam,

https://www.lodos.com/download/lugat2000.zip

süper bir almanca-türkce-ingilizce-fransizca sözlük...
kelimeyi yaziyorsunuz diger tüm dillerdeki karsiliklari görebiliyorsunuz. kurulumu ve kulanimi oldukca kolay, tavsiye ederim...

verdigim linke tiklayin, winrar dosyasindan cikarin, yükleyin....

Programın Özellikleri:

Dört dilde 65 bin kelime kapasite.
Türkçe-İngilizce-Almanca-Fransızca.
Kullanımda CD gerektirmez.
Aranan kelimeyi çok hızlı bulur.
Kelimenin hangi dilde olduğunu otomatik anlar.
Dört dilde karşılığını verir.
Eşanlamlılarını verir.
Yeni kelime eklenebilir.
Her kelime için açıklama eklenebilir.
Tek tuşla karşınıza gelir, gider.
Her an kullanıma hazır bekler.
Kelime ezberletir.
Ezberlettiklerinden test eder.
Kullanımı çok pratiktir.
Halen binlerce kullanıcı tarafından kullanılmaktadır.

derwisch

selam,

Arkadaslar su siralar kullandigim bir baska sözlük... Internet baglantiniz olmadan dahi kullanabiliyorsunuz.

Ücretsiz, süresiz yani süper cok ta kullanisli. Yani kullanma da yaninda yat ;) ;) ;)

https://www.ego4u.de/de/lingopad sayfasindaki [Download LingoPad] secenegine tiklayin, sözlügü indirin, istediginiz sözlügü kurun... Bu kadar basit. Sorulariniz olursa zevkle yanitlarim...

Bakin secenekleriniz neler...

Englisch ↔ Deutsch mit ca. 230.000 Stichwörtern und 670.000 Verweisen; verwendet den Wortschatz von der TU-Chemnitz (Frank Richter)

Spanisch ↔ Deutsch mit ca. 19.000 Stichwörtern und 28.000 Verweisen von Zeno Gantner

Deutsch ↔ Englisch Fachwörterbuch (Glossar) mit Begriffen und Definitionen zu Walen und Delfinen

Chinesisch ↔ Deutsch mit ca. 3.400 Stichwörtern (ungeprüft 148.000) und 4.000 Verweisen (ungeprüft 230.000) inkl. Lesung in Pinyin von HanDeDict. Vielen Dank an Michael Engel und Jan Hefti für die Unterstützung.

Japanisch ↔ Deutsch mit ca. 390.000 Stichwörtern und 1.100.000 Verweisen inkl. Lesung in Hiragana von Ulrich Apel und Hans-Jörg Bibiko.

Norwegisch ↔ Deutsch mit ca. 34.000 Stichwörtern und 56.000 Verweisen von Heinzelnisse (Heiko Klein, Julia Emmerich)

Türkisch ↔ Deutsch mit ca. 33.000 Stichwörtern und 80.000 Verweisen von Ferheng.org (Erdal Ronahi)

Kurdisch ↔ Deutsch mit ca. 17.000 Stichwörtern und 35.000 Verweisen von Ferheng.org (Erdal Ronahi)

Esperanto ↔ Deutsch mit ca. 96.000 Stichwörtern und 158.000 Verweisen von Thomas Schütz (Vortaro).

Französisch ↔ Deutsch mit ca. 23.000 Stichwörtern und 31.500 Verweisen von Zdenek Broz (Dicts.info).

Italienisch ↔ Deutsch mit ca. 28.000 Stichwörtern und 63.500 Verweisen von ItalDict.de.

Portugiesisch ↔ Deutsch mit ca. 22.000 Stichwörtern und 36.000 Verweisen von WikiBooks.

Arabisch ↔ Englisch

derwisch

selam,

Seyyyy, unuttum...

Sözlük anasayfasi karsiniza geldiginde "wörterbücher" kutucugunu yanindaki kücük ok isaretini tiklayin.
Acilan pencereden "wörterbuch verwalten"i tiklayin.
Sonra dilinizi secin ya da pencereden istediginiz sözlügü secin ve üzerine tuslayin.
Altta "installieren"i tuslayin. Sözlük yüklenmeye baslamistir.
Ve en sona "aktualisieren"i tuslayin ve kapatin.
En sona yine "wörterbücer"i tiklayin ve istediginiz sözlügü secerek kullanmaya baslayin... Viel Spaß...

melisözge

merhaba.
ikinci verdigin sözlük sayfasini actim yükledim ama dili secemedim :(lugat 2000`ni kullaniyorum ben gercekten güzel.bende tavsiye ederim.

derwisch

selam,

Sevgili melisözge, yazini okuduktan sonra ben bir daha denedim sorun cikmadi. Ama sözlügü bilgisayarina indirdikten sonra onu acmali ve dedigim islemleri sen online iken yapmalisin. Nerede problem ciktigini tam olarak söylersen daha iyi olur. Hem bu sözlük "lügat 2000" kadar belki de daha fazla kullanisli. Ben ikisini de kullaniyorum... Viel Spaß...

melisözge

online iken yaptim ama galiba bir yerlerde yalnis birseyler yaptim tekarar deneyecegim.

gunerevren

zuckermäuschen

hallo arkadaşlar internette benimde bildiğim bi sozluk(fakat online hizmet veriyor) var ayrıca orada(sağ alt köşede) Word Quiz diye biryer var her dilden alıştırma yapabiliyorsunuz...
  https://www.langtolang.com/

zuckermäuschen

derwicsh vielen dank... lingopad i yukledim.. sonunda istediğim sözluğu buldum...eminim cok işime yarayacak... :)

derwisch

Alıntı yapılan: ebrusedat - Ocak 19, 2007, 09:27:50 ÖÖ
derwicsh vielen dank... lingopad i yukledim.. sonunda istediğim sözluğu buldum...eminim cok işime yarayacak... :)

selam,

Gern geschehen... Bilgi paylasim icin degil de, niye ya...

besucher

danke schön derwisch (süper)

eXpReSs

selam derwish Ben türkce almanca kullanmak istiyorum ama bunda sadece almanca ve ingilizce var nasil olacak bu yardim edebilirmisin bana ?

derwisch

Alıntı yapılan: derwisch - Aralık 12, 2006, 12:46:38 ÖS
selam,

Seyyyy, unuttum...

Sözlük anasayfasi karsiniza geldiginde "wörterbücher" kutucugunu yanindaki kücük ok isaretini tiklayin.
Acilan pencereden "wörterbuch verwalten"i tiklayin.
Sonra dilinizi secin ya da pencereden istediginiz sözlügü secin ve üzerine tuslayin.
Altta "installieren"i tuslayin. Sözlük yüklenmeye baslamistir.
Ve en sona "aktualisieren"i tuslayin ve kapatin.
En sona yine "wörterbücer"i tiklayin ve istediginiz sözlügü secerek kullanmaya baslayin... Viel Spaß...

sekker

bende indiRemedim ya :-( bi yaRdim LüTfen ;-)))

sekker

ekRanda wörterbücher diye bi kutucuk göremiyorum ... yoksa ben köRmü oLdum :-P

derwisch

selam,

Verdigim adresteki asagiya ekledigim kisimlar üzerine sirayla tiklamaniz yeterli.

Download LingoPad 2.5.1 (Build 325) (6,4 MB)
Download LingoPad

Sonra verdigim diger bilgilere göre hareket edersiniz. Yine de olmazsa haberim olsun programi rapid'e atarim oradan alirsiniz...

LG
derwisch

derwisch

selam,

Bu, download linki...
Ilgilenen arkadaslar icin...

/>
Acilan rapid sayfasinda alttaki free tusuna tiklayin ve sonra verilen süre sonuna kadar bekleyip bilgisayarinizda istediginiz yere indirin...

LG
derwisch