Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

...mystery...

3,14

--> Itiraf ediyorum, bugün hayatimdaki en degerli insani coook üzdüm... :'( :'( :'(

esma 41

Alıntı yapılan: 3,14 - Aralık 10, 2008, 09:52:33 ÖS
--> Itiraf ediyorum, bugün hayatimdaki en degerli insani coook üzdüm... :'( :'( :'(

Yani sevgiyi ...  :-\

Neden üzdün bakim , kizimizi ?

3,14

--> Wegen meines Vaters... Er behauptet, dass das Spätschlafen nicht so gut sei und dabei macht uns Stress. Um dies zu verhindern, habe ich ihr vorgeschlagen müssen, dass wir uns nicht an den Schultagen sehen und diese Situation, in der ich mich leider befinde, ist der Grund. Ich hoffe, dass bald alles wieder gut wird. Bitte sprich mit meinem Engel darüber, dass es uns nicht traurig machen darf und wir es leicht bzw. nicht so leicht überleben können oder müssen... :'( :'( :'(

(Korrigiert wegen des Fehlers von "ge".)

esma 41

Alıntı yapılan: 3,14 - Aralık 10, 2008, 10:03:38 ÖS
--> Wegen meines Vaters... Er behauptet, dass das Spätschlafen nicht so gut sei und dabei macht uns Stress. Um dies zu verhindern, habe ich ihr vorgeschlagen müssen, dass wir uns nicht an den Schultagen sehen und diese Situation, in der ich mich leider befinde, ist der Grund. Ich hoffe, dass bald alles wieder gut wird. Bitte sprich mit meinem Engel darüber, dass es uns nicht traurig machen darf und wir es leicht bzw. nicht so leicht überleben können oder müssen... :'( :'( :'(

Lieber Onur, sie wird das schon verstehen.
Lass ihr ein bisschen Zeit zum Überlegen.
Ihr werdet das schon durchstehen.

Dabei , wünsche ich euch viel Glück. 

Liebe Grüsse deine Tante esma.  ;)

...mystery...

hiçbirşey anlamadım ama tek takıldığım acaba benim ne zaman bu kadar süper bir almancam olucak ::) ;D

3,14

--> Almanca'yi süper konustugumu sansan da, bak yukarda hatali yazmisim, simdi tekrar okuyunca fark ettim...

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Aralık 11, 2008, 12:19:07 ÖÖ
--> Almanca'yi süper konustugumu sansan da, bak yukarda hatali yazmisim, simdi tekrar okuyunca fark ettim...
olsun onur abi ;D ;D küçücük hatalardan bişey olmaz biz Türkçe konuşurken veya yazarken bile hata yapıyoruz yapmamamız gerekirken sen yabancı bi dilde yapmışsın o hiçbirşey değil... ;D

esma 41

Alıntı yapılan: 3,14 - Aralık 11, 2008, 12:19:07 ÖÖ

Bende fark ettim ama , üzgün oldugun icin bir sey demedim.  ;D
Saka yegenim birkac yazilim hatasi olmus o kadar .
Yoksa almancan cok iyi senin ...  ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: esma 41 - Aralık 11, 2008, 01:51:45 ÖS
Bende fark ettim ama , üzgün oldugun icin bir sey demedim.  ;D
Saka yegenim birkac yazilim hatasi olmus o kadar .
Yoksa almancan cok iyi senin ...  ;)

evet bencede çok iyi bir almancası var onur abinin.. alkis:) alkis:) seninde demiyorum esma abla seninkinin SÜPERLİĞİ tartışılmaz bile... ;D

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 11, 2008, 02:00:00 ÖS
evet bencede çok iyi bir almancası var onur abinin.. alkis:) alkis:) seninde demiyorum esma abla seninkinin SÜPERLİĞİ tartışılmaz bile... ;D

utanan:)  yok canim benim hatalarimda oluyor zaman zaman.  ;D

O kadar da iyi ki degilim ...  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: esma 41 - Aralık 11, 2008, 02:04:12 ÖS

utanan:)  yok canim benim hatalarimda oluyor zaman zaman.  ;D

O kadar da iyi ki degilim ...  ;D

onlar hatadan sayılmaz yukardada demiştim biz Türkçede bile hata yapıyoruz olur o kadar ;D :haha:

İyi ki   bikaç dil biliyorsun esma abla... ;D 

esma 41

Keske daha cok dil bilseydim ...  ;D

ATAAN Bey Iyi ki lerle  gelir simdi ....  :haha:

...mystery...

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 11, 2008, 02:12:37 ÖS
:haha: :haha:

Itiraf ediyorum : Keske Kelimesini duydugum an-->>  aklima ATAAN Bey geliyor ....  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: esma 41 - Aralık 11, 2008, 02:14:07 ÖS
Itiraf ediyorum : Keske Kelimesini duydugum an-->>  aklima ATAAN Bey geliyor ....  :haha:
benimde.... :haha: :haha: