Tanışalım...

Başlatan Nazire, Şubat 07, 2006, 02:31:47 ÖS

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nazire

Yanlis anlama olmasin Ömerin yazisi cok hosuma gitti, ama bravo yanlis olsa bile yazmasi cok güzel, anca böyle ögrenebilir insan, korkmadan, cekinmeden yazarak, ve arkadaslar da düzeltirse, cok güzel, gercekten ömer yazilara devam et.

Liebe Grüße

sanem

Hallo Nalan;
Tavsiyelerin icin cok tesekurler gercekten bazen aman dedigim oluyodu etrafimda hic turk yok ama butun gun turkce konusuyoruz yani dukkanada pek insan gelmiyo acikcasi ama tabiki firsat buldukca oglumla birlikte tv izliyorum bilgisayarim var ama sadece geceleri firsat bulabiliyorum girmeye benim sorunum dedigim gibi bildiklerimi cumleye yani konusmaya dokememe ama bana baya bir moral verdin evet dedigin gibi baskalarina muhtac yasamak cok kotu bu ailen bile olsa
danke viel mals(yanlis yazmis olabilirim)

kamil_sezer

merhaba ben kamil sezer. 21 yasindayim.eskisehirliyim esesliyim ;) su an avusturya linz kentinde oturuyorum ekonomi ogrencisiyim ve almanca kursuna devam ediyorum sitenin hepimiz icin faydaliolmasini diliyorum.. ama iyi almanca konusamiyorum.. :'(
hej..  ich bin kamil sezer.ich bin 21 jahre alt. ich wohne in linz aber bin ich in eskisehir geboren. ich besuche wirtschaftswissenschaften studieren und besuche ich deutschkurs.. aber  kann ich nicht gut deutsch sprechen..

omer63

Alle Danke Schön
İch neue Lernst Deutsche ok

omer63

Bu Sitenin Çok Güzel Oldugunu aLMANCA iFADE eTMEK iSTEDİM

:D şimdiden Hepinize TeşekkürLer.......:D

pellocan

hallo

ıch habe neu gefunden ıhre web site und bin ich sehr freunde. :)
ıch wohne in bodrum und arbeite im hotel...

die deutsch sprache ist sehr lust!!

liebe

pelin

NalanW

Hosgeldiniz....

Burada sayfalar arasindada almanca yazisarak almancanizi gelistirmeye calisabilirsiniz...Yalnislarinizda yardimci oluruz...sevgiler

sezzgi

Herkese merhaba

Almanca bilmiyorum ama kızım için siteye üye oldum umarım bir sakıncası yoktur. 50 yaşında emekli işletmeciyim Antalya da yaşıyorum. Kızım bu sene yds sınavına hazırlanıyor ve almanca test kaynakları bulmakta zorlanıyor, özellikle geçmiş senelerin yds sorularını.Sanki yds sadece ingilizce yapılıyormuş gibi.
Sitenizi başka bir siteden tavsiye ettiler , yardımcı olursanız çok sevinirim.

turkan

HALLOOOO ;)

Ich heiße turkan.ich bin zwanzig jahre alt,bin verheiratet..ich wohne in Hamburg..und almanca ögrenemiyoruuuuuuuuuuuuuum :-\
  aber ich will lernen,muss lernen...kararliyim ögrenecem yaaaa ;D

Nazire

turkan

Nazire,Du musst sprechen mit wir deutsch..kein Turkisch... :P ;D

miner_1903

Ashtoret

henzlich willkommen miner_1903..

atazade

hallo
ich möchte mich vorstellen. ich heisse cem und wohne in istanbul.ich bin 29 jahre alt.ich habe tourismusan der Akdeniz Universitaet absolviert. ich glaube, muss übung machen. können Sie mir helfen und mein fehler korriegeren.

danke schön für alles

Nazire

Hosgeldin cem, gönlünde olan herseyi sor, yardim edebildigimiz kadar hepimiz yardimci oluruz.

Ashtoret

atazade