Tanışalım...

Başlatan Nazire, Şubat 07, 2006, 02:31:47 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nachtigall

Hezlich willkommen Bruder  Hier

aspava

ıch bin sadık
İch interessiere mich;dass ich deutsch gelernt habe

dero

hallo.ıch heisse dero.ich wohne in eskişehir.icg bin drei und dreitsich yare alt.ich sprahe deutsch und turkısh.myne hobbies ist musik hören und fussbal spielen.vielen dank.guten tag.

197

Alle sind herzlich willkommen! :):):)

BuGRaHan34

Bir Arkadasimiz Örnek Mektup Yazsinda BakaLim LüTfen..TskLer..

hartrock

Ich heisse Ozan.Ich bin achtzehn jahre alt.Ich bin in Antalya geboren, aber lebe in Malatya.Ich bin student in Mersin.Ich lerne der Tourismus.

197

Alıntı yapılan: hartrock - Ocak 14, 2008, 01:46:53 ÖÖ
Ich heisse Ozan.Ich bin achtzehn jahre alt.Ich bin in Antalya geboren, aber lebe in Malatya.Ich bin student in Mersin.Ich lerne der Tourismus.

"den Tourismus"

tunahan

Servus Leute
Ich bin auch Ausslander aber lebe ich in Deutschland
Mein Name ist Tunahan.Ich kann leider nicht gut deutsch.Ich komme aus Eskisehir

hartrock

jülidee

hallo ich bin jülide.ich komme herbei neu.ich bin zweiundzwanzig jahre alt.ich bin verheiretet neu.ich wohne in istanbul.ich spreche ein bischen deutsch.aber ich möchte sehr sehr deutsh lerne.aber ich weis nicht.das ist sehr schwer.besonders akkusativ und dativ verb.ich danke im voraus jemanden.tschüsss(ya kusura bakmayın oldumu bilmiorum ama bişiler yazmaya çalıştım inşAllah yanlış anlamda bişiler yazmamışımdır teşekkürler:) :)

jülidee

hallo ich bin jülide.ich komme herbei neu.ich bim zweiundzwanzig jahre alt.ich bin verheiretet neu.ich wohne in istanbul.ich spreche ein bischen deutsch.aber ich möchte sehr sehr deutsch lerne.aber ich weis nicht.das ist sehr schwer.besonders akk. und dativ verb.ich danke im voraus jemanden. tschüsss(( ya kusura bakmayın oldumu bilmiom ama bişiler yazmaya çaliştim inşAllah yanlış anlamda bişiler yazmamışımdır. teşekkürler...:)  :)

gulschah

selam arkadaşlar,gülşah ben bu siteyi gezinirken buldum ve cok memnun oldum. demek almanca bilenler arasında bir dayanışma varmış ve benım haberım yokmuş.harikaaa.buarada ben trakya universitesi almanca öğretmenliği bölümünde okuyorum.

demir

slm.gulschah,
aramıza hoş geldin umarım bu site eğitiminde sana yardımcı olur.
başarılar.

demir

hoşgeldin jülidee
olmaktanda öte prima....
başarılar

cengizarslan2000

Hallo Nalan.ich auch in Karlsruhe leben.Wo leben Sie in Karlsruhe.

jülidee

gerçekten doğru olcağını sanmıyorum çok kötü bnm almancam. ya bana akkusativ und dativ verb lerde bana yardımcı olacak ipuçları olan varmı