Tanışalım...

Başlatan Nazire, Şubat 07, 2006, 02:31:47 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serena

Hallo,ich bin serena,bin 27jahre alt..ich bin seit 8 jahren in deutschland,,ich möchte noch besser deutsch sprechen..wenn mann in deutschland lebt,sollte mann gut deutsch lernen...komme ich aus adana /türkei..viele grüße an euch alle...serena.

a_ysche

Herzlich Willkommen serena..
Ich hoffe dass,dieses Forum dir gefallt..

919

hallo ich bin özge.ich bin 17 jahre alt.wohne in ankara.ich bin schüler.ich kann deutsch sprechen. ich werde sprachdiplom.ich brauche helfe.(yazarken hata yapmş olabilirim kusura bakmayın almancam bu kadarına yetti) :)

197

Alıntı yapılan: 919 - Mart 04, 2008, 05:41:41 ÖS
hallo ich bin özge.ich bin 17 jahre alt.wohne in ankara.ich bin schüler.ich kann deutsch sprechen. ich werde sprachdiplom.ich brauche helfe.(yazarken hata yapmş olabilirim kusura bakmayın almancam bu kadarına yetti) :)

Nur ein Fehler Özge... Und das ist: "Hilfe".  Alles andere sind richtig! ;)  (Eeee kimin kuzeni.. ;D )

esma 41

Alıntı yapılan: 197 - Mart 05, 2008, 12:29:18 ÖÖ

Nur ein Fehler Özge... Und das ist: "Hilfe".  Alles andere sind richtig! ;)  (Eeee kimin kuzeni.. ;D )

Gercekten Kuzeninmi 197?

Yoksa Nicki sayili diye mi kuzenin oluyor ?  ::) ;D

197

Alıntı yapılan: esma 41 - Mart 05, 2008, 01:09:34 ÖÖ
Alıntı yapılan: 197 - Mart 05, 2008, 12:29:18 ÖÖ

Gercekten Kuzeninmi 197?

Yoksa Nicki sayili diye mi kuzenin oluyor ?  ::) ;D

Yok öz kuzenim.. ;D Bu siteyi ona ben söyledim.. ;D Kuzenim burda, kiz kardesim burda, forumda cogu kisiyi de taniyorum, yabancilik cekmiyorum ilk günler gibi.. ;D ;D ;D

esma 41

O zaman bütün akrabalarina ,kardesine benden bir Hosgeldiniz. ;)

Kardesin kim oluyordu ,sormasi ayip?  :-\

197

Alıntı yapılan: esma 41 - Mart 05, 2008, 01:19:48 ÖÖ

Zbk.. ;D Recep Ivedik konusunda bir seyler yazmisti. Ara sira da Cagrisim Oyununda yaziyor.. ;D ;D Simdilik benim kadar aktiv bir üye degil ablasi (pardon teyzesi.. ;D )

esma 41

Alıntı yapılan: 197 - Mart 05, 2008, 01:21:25 ÖÖ
Alıntı yapılan: esma 41 - Mart 05, 2008, 01:19:48 ÖÖ

Zbk.. ;D Recep Ivedik konusunda bir seyler yazmisti. Ara sira da Cagrisim Oyununda yaziyor.. ;D ;D Simdilik benim kadar aktiv bir üye degil ablasi (pardon teyzesi.. ;D )

Kardesinede yani yegenime de  ;D arada bir DÜZENLEME   yapiyormusun.
Yoksa buna gerek kalmiyormu?Eeee kimin yegeni ,belkide gerek kalmiyordur bile. ;D

197

Yapmam mi, bir sürü hata yapiyor, eee abiler ne icin var.. ;D (Benim yanlislarimi da kiz arkadasim düzeltiyor.. :D )

yücel

Alıntı yapılan: 197 - Mart 05, 2008, 07:47:01 ÖS
Yapmam mi, bir sürü hata yapiyor, eee abiler ne icin var.. ;D (Benim yanlislarimi da kiz arkadasim düzeltiyor.. :D )

Ne yani simdi, Bize de KIZ Arkadasi mi lazim?  ;D

jentzsch

Eger ''Soyadi Kanunu'' yeni cikiyor olsaydi,Onur sizin soyad kesin ''düzeltir'' falan olurdu.. ;D

masteng

21 marta sınava girecek varmı aranızda

197

Alıntı yapılan: yücel - Mart 07, 2008, 01:01:20 ÖSNe yani simdi, Bize de KIZ Arkadasi mi lazim?  ;D

Aaaa hemen de yanlis anlama Yücelcim, ben öyle demek istemedim... Ben elimden geldigi kadar yanlis gördügüm seyleri düzeltiyorum, galiba daha hizli calismam gerekiyor... :-\ ;D ;D

197

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 07, 2008, 02:39:15 ÖS
Eger ''Soyadi Kanunu'' yeni cikiyor olsaydi,Onur sizin soyad kesin ''düzeltir'' falan olurdu.. ;D

Hahahahaha ;D ;D ;D  Yok soyadim 197 olurdu ;D ;D  Ilk "sayi-soyadi" alan adam olarak da rekorlar kitabina gecerdim ;D ;D ;D ;D

sevda205

hallo freunde ich lebe in wien und mein name ist Sevda.ich gehe immer deutschkurs aber ich kann noch nicht verstehen und sprechen.ich möchte gut sprechen und lernen.helfen Sie mir danke

197

Alıntı yapılan: sevda205 - Mart 07, 2008, 07:00:12 ÖS
hallo freunde ich lebe in wien und mein name ist Sevda.ich gehe immer deutschkurs aber ich kann noch nicht verstehen und sprechen.ich möchte gut sprechen und lernen.helfen Sie mir danke

Wie kann ich Ihnen behilflich sein?? :) :)