(Gokin) BEn ve bekledigim Vizem

Başlatan gokin, Kasım 04, 2010, 06:05:32 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kesto34

oo ne güzelsenlık hakım olmus buralara

gokin

Alıntı yapılan: kesto34 - Kasım 17, 2010, 05:15:54 ÖS
oo ne güzelsenlık hakım olmus buralara

Biraz bayram havasi yasayalim dedik kesto kardes:) bu arada varmi bir haber gitmismi evraklarin esine?

kesto34

BAŞKENTLİ_RABİA

kesto dur kardes vızelerımızı alalalım hayırlısıyla o zaman senlık yapcaz halaya tutuşcaz  halayy:) halayy:) halayy:)

gokin

Alıntı yapılan: BAşKENTLİ_RABİA - Kasım 17, 2010, 09:03:57 ÖS
kesto dur kardes vızelerımızı alalalım hayırlısıyla o zaman senlık yapcaz halaya tutuşcaz  halayy:) halayy:) halayy:)

Teyyy Teyyy Teyyyy :) halayy:)

BAŞKENTLİ_RABİA

hehehehe zılgıt cekcez dur hele daha bı :d sonra tey tey tey  halayy:) halayy:) çıldırıyomuyuz bız gokın yoksa kafayımı yedik kardes

gokin

Alıntı yapılan: BAşKENTLİ_RABİA - Kasım 18, 2010, 12:07:24 ÖÖ
hehehehe zılgıt cekcez dur hele daha bı :d sonra tey tey tey  halayy:) halayy:) çıldırıyomuyuz bız gokın yoksa kafayımı yedik kardes

Valla bilmiyom kardes :) :zopa: ne diyelim Rabbim sen aklimiza mükayet ol, hem bosver birazda deli olalim cok akili olup dünya kahrini cekmekten iyidir ;)  halayy:) halayy:) teyy teyyy  halayy:)

BAŞKENTLİ_RABİA

gokin

Arkadaslar daha önce yazmistim suan evraklarimiz yabancilar dairesinde esime bu ayin 29 a randevu verdiler, sormak istedigim kac gün sonra esime vizenin onaylandigini söylerler, yada söylüyorlarmi? bikac arkadasima sordugumda esini randevudan 2 gün sonra arayip vizeniz onaylandi diyorlarmis bu gercekmi?

yasemink

yok öyle bısey gökın yanı en azından bıze sölenmedı öyle bısey hatta esım dems herkese söylenıyormus vızenn ne durumda oldugu bıze de sölesenz görevlı kadın da öle bısey kesnlıkle olamaz yasak nasıl sölenır söyluyorlar sasırıyorum sızın gıbı bı kac kısı daha söledı anlam veremıyorum demıs böyle yanı bak esım görstkten sonra 2 bucuk ay gectı hala bıse söledıklerı yok ustelık ıkıncı kez cagrıldım esım cagrılmadı sorgu degılse ne bu anlamadık gıttı hayrlısı olsun yıne sorsun tabı esın belkı sız de o cvp alabılenlerden olursunz ....

gokin

Hmm anladim yasemin kardes, hayirlisi artik bekleyip görecegiz, ya birde bu yer yer degisiyor sanirim, benim bi arkadasim frankfurtta birisi köln de ikisinede sordum ikiside söylüyolar dedi yani eslerine 2 gün sonra söylemisler hayirlisi artik senin sali günü demi görüsmen benim icimde bi umut var vizeni verecekler bu görüsmeden sonra görde bak yani bu ay sonunda ordasin insAllah kardesim ;) tabi ynede Rabbim bilir hayirlisi olsun ben böyle hissediyorum..

yasemink

amın gökın sagolasın ıcımı bıraz da olsa rahatlattın:)vızemı alayım tamamen rahatlıcam hepımıze sımdıkı gıbı dua edıcem...!:)bu arada haklısın degısebılır ne bılım tum gıcıklıklar bana denk gelıyor herhalde ;D

BAŞKENTLİ_RABİA

yasemink

dogru canım galıba öyle ;D napalım onlar vızdana gelene kadar beklıyoruz böyle...

gokin

olur olur hepsi olur sonunda ölüm yokya dünya isleri iste bugün bunlar biter yarin baska dertler baslar kasmayalim kendimizi, hep iyi yönünden düsünmek lazim,,, ;)

yasemink

dogru daha neler beklıyor bızı bakalım bı gıdelım de...hakkımz da hayrlısı olsun ıınsAllah...

BAŞKENTLİ_RABİA