vizede çıkan almanca sorular..

Başlatan zuzuma, Kasım 11, 2010, 09:30:10 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BAŞKENTLİ_RABİA

inşAllah valla sıralama dogru gıdıyor he ne dersın gokın sıra sende hadı bakalım beklıyoruz yenge 29 da evrakları bı teslım etsınde hayırlısıyla  :haha: :)

gokin

Alıntı yapılan: BAşKENTLİ_RABİA - Kasım 26, 2010, 01:04:06 ÖÖ
inşAllah valla sıralama dogru gıdıyor he ne dersın gokın sıra sende hadı bakalım beklıyoruz yenge 29 da evrakları bı teslım etsınde hayırlısıyla  :haha: :)

Valla suan icin listede problem yok gibi :) InsAllah Rabia kardesim baklaim ne olcak anlamadigim esim alman vatandasi ama nedense bütün evraklari istiyorlarmis yani kira kontrati maas bodrosu gibi neyse artik pazartesi belli olcak ins. bi aksilik cikmaz yaaww..

BAŞKENTLİ_RABİA

inşAllah eşınle akrabamısınız nasıl tanıstınız nekadar sürredir evlısınız bıde sen neresıne gıdıyordun almaanyanın  ??? ???

gokin

Alıntı yapılan: BAşKENTLİ_RABİA - Kasım 26, 2010, 01:11:19 ÖÖ
inşAllah eşınle akrabamısınız nasıl tanıstınız nekadar sürredir evlısınız bıde sen neresıne gıdıyordun almaanyanın  ??? ???

:) sende vize islemlerindeki bayan gibi sordun simdi bana:) kendimi randevuda hissettim,  Kardesim esimle akrabayim cocukluktan tanisiyoruz 1,5 yil oldu evleneli cocukluk askim o benim ;) ve son olarakta duisburg'a gidiyorum köln'e yakin,

BAŞKENTLİ_RABİA

hehehhe tmm tmm :S hayırlısı kardeş bende hannover

gokin

Alıntı yapılan: BAşKENTLİ_RABİA - Kasım 26, 2010, 01:20:55 ÖÖ
hehehhe tmm tmm :S hayırlısı kardeş bende hannover

Biliyorum nereye gittigini kardesim, bende bilgin vardir diye sordun sandim sanirim merak ettin, cünkü akraba olmamiz gerci uzaktan akrabayiz ama yinede akrabayiz yani bu bi sorunmudur sence ve 1,5  yillik evli olmamiz?

BAŞKENTLİ_RABİA

yok kardesıım kafana takma benım kurstakı en yakın arkadasım halasının ogluyla evlıydı ve 25 gunde vızesı geldı düşün yanı  okey:) okey:)

gokin

Alıntı yapılan: BAşKENTLİ_RABİA - Kasım 26, 2010, 01:27:32 ÖÖ
yok kardesıım kafana takma benım kurstakı en yakın arkadasım halasının ogluyla evlıydı ve 25 gunde vızesı geldı düşün yanı  okey:) okey:)

ohh sagol valla icimi rahatlattin kardesim ;) neyse Rabia kardes ben cikiyorum simdiden hayirli cumalar sana hadi Allaha emanet ol, gelisme oldukca yazarim sürekli, zaten bu sitenin demir baslarindan biri oldum galiba Allah razi olsun buna vesile olan kisiden, birazda olsa birbirmizi anlayan insanlarla tanisma firsatimiz oldu. sende gidince unutma bu formu ok.  hadi iyi geceler bye ;)

BAŞKENTLİ_RABİA

rica ederim .. unuturmuyum kardeş senınde cuman mubarek olsun kıb aeol bye byby:)

edat

Alıntı yapılan: gokin - Kasım 26, 2010, 01:33:33 ÖÖ
ohh sagol valla icimi rahatlattin kardesim ;) neyse Rabia kardes ben cikiyorum simdiden hayirli cumalar sana hadi Allah'a emanet ol, gelisme oldukca yazarim sürekli, zaten bu sitenin demir baslarindan biri oldum galiba Allah razi olsun buna vesile olan kisiden, birazda olsa birbirmizi anlayan insanlarla tanisma firsatimiz oldu. sende gidince unutma bu formu ok.  hadi iyi geceler bye ;)

gokiinn yaa bu başvuru formunu nasıl dolduruyoruz bi örneği falan varmı?

zuzuma

Alıntı yapılan: gokin - Kasım 26, 2010, 01:01:44 ÖÖ

Evet arkadaslar Baskentli Rabia kardesimizin vizesi cikti sanirim yasemin kardesimizinkide cikti öyle söylemisti onaylanmis ups kargoyu bekliyomus galiba sira bende hadi insAllah yaa ;)

aa hade yaa  halayy:) alkis:) yuppi:) inan çok sevindim rabişciğim gözün aydın bizide oku püfle arkadaşım  alkis:) okey:) gözün aydın evet yaa sıra bizde gökin kesin önce sen sonra ben hehhehe

gokin

Alıntı yapılan: zuzuma - Kasım 26, 2010, 03:31:52 ÖS

aa hade yaa  halayy:) alkis:) yuppi:) inan çok sevindim rabişciğim gözün aydın bizide oku püfle arkadaşım  alkis:) okey:) gözün aydın evet yaa sıra bizde gökin kesin önce sen sonra ben hehhehe

insAllah gülsah kardesim hayirlisi artik du bakalim neler olcak görecez az kaldi ha gayret diyorum ;)

BAŞKENTLİ_RABİA

tşk ederim saolasın zuzuma ınsAllah en kısa zamanda sızlerde bu guzel haberı alırsınız  okey:)

edat

Alıntı yapılan: BAşKENTLİ_RABİA - Kasım 26, 2010, 04:58:20 ÖS
tşk ederim saolasın zuzuma ınsAllah en kısa zamanda sızlerde bu guzel haberı alırsınız  okey:)

hayırlı olsun arkadaşım ne güzel haberler bunlar yuppi:) inşAllah bizede şans vururda biran önce gideriz..

BAŞKENTLİ_RABİA

inşAllah eda kardeş tşk edeerim saolasın  funny:)

edat

Alıntı yapılan: BAşKENTLİ_RABİA - Kasım 26, 2010, 09:55:43 ÖS
inşAllah eda kardeş tşk edeerim saolasın  funny:)

yaa arkadaşlar yine bi konuda daha yardımınıza ihtiyacım var..bu vize başvuru formunda anlayamadığım yerler var nasıl dolduracağım? bununla ilgili bi örnek varmı?

zuzuma

Alıntı yapılan: gokin - Kasım 26, 2010, 03:50:59 ÖS
insAllah gülsah kardesim hayirlisi artik du bakalim neler olcak görecez az kaldi ha gayret diyorum ;)

evet az kaldı içime doğuyo yılbaşından önce ordayız gibi..yannız bu ara acaip bi ruh halindeyim hem vizem çıksın istiyom hem ailemden ayrılmak çok koyacak gibi  utanan:) şimden hasretlik çöktü bana :'( :'(