Rabbim e şükürler olsun ki kazandımmmmmmmmmm

Başlatan kaleli, Kasım 24, 2010, 07:36:16 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kaleli

arkadaşlar bu mutluluğumu paylaşmak istedim.sınav sonucum az once geldı ve 87 almısımmm halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) hiihi:)

yasemink

tebrıkler arkadasım gözun aydın zor kısım bıttı sımdı ıslemlerde..:)onları da azcık sabırla atlatırsın ınsAllah!!

kaan59

çok sevindim gerçekten tebrik ederim darısı benim başıma artık ve sınava gireceklerin 2 gece kaldı sadece ve cuma günü sınav aceba bulabilecekmiyim sınav yerini istanbulu hiç bilmiyorum :)

yasemink

taksımde gıreceksın sınava dı mı arkadasım oraya kadar geldıkten sonra kıme sorarsan söylerler göethe'yi ... basarılar dılıyorum sana da ...

kaleli

Alıntı yapılan: kaan59 - Kasım 24, 2010, 10:16:01 ÖS
çok sevindim gerçekten tebrik ederim darısı benim başıma artık ve sınava gireceklerin 2 gece kaldı sadece ve cuma günü sınav aceba bulabilecekmiyim sınav yerini istanbulu hiç bilmiyorum :)
kardeşim Allah yardımcın olsun.ama sunu unutma hakıkatende zerre kadar korkulacak bı sınav degıl.eger elımden gelenı yaptım ve hazırlandım dıyorsan hıc korkma.ınanıyorum kı sende guzel haberlerle gelırsın buraya:)

kaleli

Alıntı yapılan: yasemink - Kasım 24, 2010, 08:18:28 ÖS
tebrıkler arkadasım gözun aydın zor kısım bıttı sımdı ıslemlerde..:)onları da azcık sabırla atlatırsın ınsAllah!!
teşekkurler arkadasım Allah razı olsun aralık 14 te de konsolosluktan randevum var hayırlısı ıle onuda atlatırsam ınsAllah.bekleyenler kervanındakı yerımı almıs olurum bende.o zamanda sabır Allahım sabırrr dıyecez gıbı sankı??:)

sevimlihexe

tbrkler hayırlı olsun ıns konsolosluk ıslemlerınde kolaylıkla olur

kaleli

Alıntı yapılan: sevimlihexe - Kasım 24, 2010, 11:35:06 ÖS
tbrkler hayırlı olsun ıns konsolosluk ıslemlerınde kolaylıkla olur
aminnn inşAllah sevimlihexe kardesim