vize sonucu nasil ogrenicem?

Başlatan melisa07, Aralık 03, 2010, 10:24:24 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

melisa07

Merhaba arkadaslar
1 aralikta Almanya icin izmir den Aile ve arkadas ziyareti vize basvuru yaptim.pazartesi kargo gonderilicek dediler. peki kargo pazartesi gonderilirmi? Kargo gelmeden once bana sms ile vizem hakkinda mesaj gonderilirmi? yada kargom gelmeden once bana vize bilgisi verilirmi email veya herhangi bi sekilde?

kaleli

Alıntı yapılan: melisa07 - Aralık 03, 2010, 10:24:24 ÖS
Merhaba arkadaslar
1 aralikta Almanya icin izmir den Aile ve arkadas ziyareti vize basvuru yaptim.pazartesi kargo gonderilicek dediler. peki kargo pazartesi gonderilirmi? Kargo gelmeden once bana sms ile vizem hakkinda mesaj gonderilirmi? yada kargom gelmeden once bana vize bilgisi verilirmi email veya herhangi bi sekilde?
arkadaşım sanırım sen turist vizesi için başvuruda bulunmussun.eger oyle ise sana verilen takip numarasını izmır konsoloslugunun sıtesınden takıp edıyorsun.numaranı o lıstede gordugunde de vızen gelıyo demektır buyuk ıhtımalle.hakkında hayırlısı olsun

kaan59

merhaba kaleli ben bu takip numarasını bulamadım :) istanbul konsolosluğun sitesine girince nereye yazıcam bu numarayı yada nereden bakabilirim vAllah bulamadım  utanan:)

yasemink

kaan ıstanbul alman konsoloslugu sıtesınden takıp edemzsın o numarayı ya konsoloslugu arayp sorcksın barkod numaranla ya da ups nın sıtesınden psaport sorgulama bölumune tıklayıp numaranı yaızp kontrol edebılırsı bende ıstanbuldan basvurmstum o yuzden bılıyorum kolay gelsın...

kaleli

Alıntı yapılan: yasemink - Aralık 08, 2010, 10:52:15 ÖÖ
kaan ıstanbul alman konsoloslugu sıtesınden takıp edemzsın o numarayı ya konsoloslugu arayp sorcksın barkod numaranla ya da ups nın sıtesınden psaport sorgulama bölumune tıklayıp numaranı yaızp kontrol edebılırsı bende ıstanbuldan basvurmstum o yuzden bılıyorum kolay gelsın...
bu takıp no uygulamasını sadece izmir konsoloslugu kullanıyo sanırım.dıger ıkısı ank-ist. ups kargo ıle yapıyo ıslemlerını