Vize Bekleyenler Kervanı İçeriye :)

Başlatan kaan59, Aralık 06, 2010, 02:55:55 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kaan59

06.12.2010 yani bugün randevuya gittim eksik evrak yok du herşey çok güzel geçti bazı sorular sordular ne zaman tanıştınız düğün yaptınız mı eşiniz kaç ayda bir geliyor ziyarete diye bu tarz sorulara verilen cevaplar etkili olurmu aceba vize için sonuçta evlendik ve dürüst doğru cevaplar verdim bir tane kağıt verdiler işlem no yazıyor bunun takibini nerden yapıyoruz yada vize onayı bilgisini nerden öğreniriz ilk başta yoksa vize ve pasaport gelene kadar bekliyormuyuz UPS hızlı gel hızlı :)

edat

hadi hayirli olsun kaan simdi sira vize beklemekte..bak tek tek engelleri asiosun  alkis:) az kaldi hepimiz icin sabirrrr

kml_polat

bende 07.10 da başvurdum 15.11 de hanım verdi kagıtları halen haber yok 2 ay gecti işAllah bi sorun cıkmaz şimdiye kadar cıkmadı beklemeye devam..... Allah hepimizin yardımcısı olsun........

kaan59

aynen inşAllah ama niye 2 ay oldu hala haber yok arkadaşım senin vizen den vize sırasında baya insanlar vardı en fazla 2 hafta içinde teslim edilecek diyorlardı hayırlısı bakalım görücez beklemeye devam...

kaleli

Alıntı yapılan: kaan59 - Aralık 06, 2010, 02:55:55 ÖS
06.12.2010 yani bugün randevuya gittim eksik evrak yok du herşey çok güzel geçti bazı sorular sordular ne zaman tanıştınız düğün yaptınız mı eşiniz kaç ayda bir geliyor ziyarete diye bu tarz sorulara verilen cevaplar etkili olurmu aceba vize için sonuçta evlendik ve dürüst doğru cevaplar verdim bir tane kağıt verdiler işlem no yazıyor bunun takibini nerden yapıyoruz yada vize onayı bilgisini nerden öğreniriz ilk başta yoksa vize ve pasaport gelene kadar bekliyormuyuz UPS hızlı gel hızlı :)
kardeş hayırlı olsun sımdıden.insAllah en kısa zamanda alırsınnn.14 unde gıdıyorum bende

kaan59

inşAllah kaleli senin içinde inşAllah almanya hayırlı olur kendine cici bak oralarda :)

c3t1n

bisey soracam vizeye basvururkene sizden saglik sigortasi kagidi istedilermi??
burda gerek yok diyor
https://www.istanbul.diplo.de/Vertretung/istanbul/tr/07/VisaMerkblaetter/Allgemeine__Hinweise/Merkblatt__RKV__DD,property=Daten.pdf

bazilarida vize basvuru formunda evet diye cevaplamislar...ben alman vatandasiyim o yüzden yukardaki linke göre esime sagli ksigorta belgesi lagzim degil diye anliyorum dogrumu??

kaleli

Alıntı yapılan: kaan59 - Aralık 07, 2010, 07:21:03 ÖÖ
inşAllah kaleli senin içinde inşAllah almanya hayırlı olur kendine cici bak oralarda :)
yanı randevuya gıcem ınsAllah kardesım: ;D ;D

kaan59

evraklarımız almanyaya gidince bu takip numarasından herhangi birşey gözükmüyor değil mi arkadaşlar bana verdikleri numaraya bakıyorum paketiniz ups ye daha verilmemiştir yazıyor bence normal ama verilsin artık :) bugün daha 3.ncü günüm ama heycanlıyım :D