İkinci Mülakatım...

Başlatan Sevgi02, Aralık 22, 2010, 05:29:45 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sevgi02

Arkdaşlar sizinle paylaşmak istedim çünkü ben cok araştırdım benim durumumda olanlarda bilgilensinler...
bugün ikicni mülakata girdim almncamı denemek için cagırmışlar. İçeri girdim çok tatlı güler yüzlü bi bayan karşımdaydı önce evraklarımı inceledi. Sonra almancan yetersizmiş biraz konuşalım dedim başladı sormaya :
-Adın ne
-Eşin kaç yaşında
-senin yaşın kaç
-kaç kardeşsiniz
-sigara içiyomusn
-bugün hava nasıl
-elindeki kaleme - nedir bu dedi
-telefon numaramı sordu
-eşimin adresini sordu

Sonrasında biraz da yaz dedi kendini tanıt bana kagıt kalem verdi almanca kndimi tanıttım.
Sonra tamam dedi beni ikna ettin dedi. görüşmen bitmişdir çıkabilisin dendi :))

tugce_doerjer

SEVGI senı nıye ıkıncı mulakata aldılar? sınavdan aldıgın puanmı etkılıyor? kac puan almıstın sınavdan? bıraz bılgı verırmısın?

Sevgi02

Arkadasım sınavdan 70 puan aldım ama basvurum kötü geçti 4 soru sordular 2 sine hyecan agır bastı bildiğim halde cevap veremedim
ve memur hanım almancan yetersiz seni tekrardan cagırabiliriz calış dediler. O şekilde....

yasemink

gözun aydın sevgıcım atlattın bunu da bır haftaya kalmaz gelır vızen bende de öle olmustu:))tugce arkadasım sınav notuyla alakası yok bunun bende 85 almstım ustelık ılk görsmemde sordugu sorulara da hıc takılmadan cvp verdım ve benı ıkı kere cagrdılar almancam ıcın dusun yanı..!!sonuc olarak sınav notunun ve ılk görsmedekı almanca görsmenn etksı oldugunu dusunuyorum amac ugrastırmak ben öyle dusunuyorum...!!

tugce_doerjer

yasemın valla dogru dıyorsun maksat ugrastırmak ınsanları bezdırmek. Allah yardımcınız olsun

Sevgi02

Yasemin arkadasım cok tskederim sayende atlattım çok saol vAllahi.. Umarım tez zamanda vizemde gelri bu skıntıyıda atlatırız.

yasemink

ne demk arkadasım naptım kı ben sen gıttın sorulara takılmadan cvp verdın hallettın geldın sımdı vızenı beklıyorsun..:))onun ıcınde bır haftadan fazla yok sölım ben sana..:)

Sevgi02

Bende öyle hisediyorum eşimde cmrt biletini kesicem kesin gelir diyo :)) ay inş. sen ne zaman gidiceksin?

yasemink

:))ınsAllah arkadasım...bende esımı beklıyourm pazrtesı gelıcek bı on gun kadar burda kalcaz döncez sonra ınsAllah..:)