ACİİLLL LÜTFEENNNNNNN

Başlatan bilal26, Aralık 28, 2010, 07:18:45 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilal26

BEN 26 KASIMDA ÇOCUK ÜZERİNDEN AİLE BİRLEşİM VİZESİ İÇİN BAşVURU YAPTIM.1 HAFTA SONRA YABANCILAR DAİRESİNDEYDİ... GEÇEN PERşEMBE GÜNÜ KAYINVALİDEM YABANCILAR DAİRESİNE GİTTİ  VE ORDAKİ TANIDIK ÇALIşAN VİZENİN ONAYLANIP İSTANBULA GİTTİĞİNİ SÖLEMİş... BUGÜNSayin Güriz,
Gönderiniz icin tesekkür ederiz. Basvurunuz sonuclanmamis, islemler
devam etmektedir.Biraz daha beklemeniz rica edirlir.
Aile birlesimi amacli vize basvurularin islem süresi ortalama 8-12 haftadir.
Saygilarimizla
Federal Almanya Cumhuriyeti
Baskonsoloslugu
- Vize Bölümü -
Istanbul MAİL ATTIM İSTANBUL KONSOLOSLUĞUNA GELEN CEVABA BAKIN!!!!!

bilal26

YALANMI ATIYOLAR YOKSA VİZE BASIYOLAR DAHA PASAPORTA ONDANMI BÖLE SÖLEDİLER ACABA

musty-tülay

BANADA AYNI SEKILDE MEİL GELDİ BENDE İşLEM NR YAZIP GÖNDERDİM HANGİ ASAMADA OLDUNU ÖRENMEK İCİN CVP AYNI LÜTFEN BEKLEYİN İSLEMLERİNİZ BİİTTİNDE SİZE PASAPORTUNUZU ULASTIRCAZ YAZMISLAR  halayy:)

kaan59

öncelikle hayırlısı olsun onaylanmış işte bence fazla ısrarcı davranma bekle sonuçta onaylanmış zamana bırak derim...

yasemink

arkadaslaırm gözunuzu korkutmak ıstemem ama benımkı almanyadan onaylandıktan ıkı ay sonra geldı ustelık ıkı kere almancamın denenmesı amaclı cagrıldım sınav notumun 85 olmasına ragmen..!!!yanı söylemek ıstedıgım onların keyfı ne zmaan yeterse vıze onaylı pasaportunz o zaman gelecktır ama sız umıtle bekleyın tabıkı herkese aynısı olacak degıl...

c3t1n

Alıntı yapılan: yasemink - Aralık 28, 2010, 09:11:04 ÖS
arkadaslaırm gözunuzu korkutmak ıstemem ama benımkı Almanya'dan onaylandıktan ıkı ay sonra geldı ustelık ıkı kere almancamın denenmesı amaclı cagrıldım sınav notumun 85 olmasına ragmen..!!!yanı söylemek ıstedıgım onların keyfı ne zmaan yeterse vıze onaylı pasaportunz o zaman gelecktır ama sız umıtle bekleyın tabıkı herkese aynısı olacak degıl...

aslinda burdaki yabancilar dairersi ok verdiyse konsolosluktakiler giciklik yapiyor keyiflerine göre davraniyorlar sunu tekrara cagiralim sunu biraz daha bekletelim vize onayi cabuk geldi...yani bence öyle türkiyede nufüs müdülügünde felan gördügüm yerlerde aynen böyle davraniliyor adam elinde kagitlarla gidiyor yolda daha yarim saat baskasinla bugün ne yapicani konusuyor YARIM SAAT!!! bekletmenin alemi ne?? aynisi burdaki türk konsoloslugundada yasadim..mavi kartimi almaya gittim normalde o kart 5 dakikada hemen veriliyor vezneye gidip imzalatip parayi veriyorsun cikiyorsun...bekleme süresü zaten uzun herkez pasaport uzatma askerlik uzatma vize vs icin geliyor oraya odaya girince adam önümde daha kahvesini iciyordu iki saat sorguluyor mavi karti neden aliyorsun diye ne yapicaksin diye sonra yan masadakinle(kartla iligli degil) konusuyor sonra karti cikartiyor....yani bizim insanimiz kendi isi olmassa pek umursamiyor cok keyfinede düskün...sende onlardan bisey istedigin icin ses cikartamiyorsun cünkü hersey o an onun elinde

kusura bakmayin ama yazmak zorundaydim bu yüzden türkiyede isler cabuk ilerlemiyor cünkü ve bu yüzdende alman vatandasligina gectim isler daha cabuk daha kolay oluyor

kaan59

haklısın cetin aynı fikirdeyim bende,bak saat kaç oldu sabah işe gidicem ama eşimi düşünmekten uykum bile gelmiyor ister istemez insan düşünüyor hayatını birleştirmişsin sevip evlenmişsin biliyorsun herşey güzel ve yolunda ama bian öyle birşey oluyor ki ulaşamıyorsun biliyorsun eşin orda ama göremiyorsun sarılamıyorsun gözlerine bakıp rüyalara bile dalamıyorsun yeryüzündeki en zor şey bu olsa gerek canından çok sevdiğin insanla görüşemiyorsun :((((  herşeyin hayırlısı olsun nedeyelim elbet bir gün kavuşucaz sabretmek lazım ama dediğim gibi sabretmek te bir yere kadar kötü karamsarlara düşmemek gerek... ich liebe dich schatz ganz viel und ich vermisse dich richtig küsss....

bilal26

ama benim çocuk üzerinden yani ne eşimle ilgili evrak gerekior nede yabancı dil sınavı ile ilgili şeyler sadece gıcıklık. almanyadaki memur 1 hafta içinde gider evine diyor..burdakilerin cevaba bak

bilal26

haklısın eşimle oğlum alman vatandaşı bende zamanı geldiğinde alman vatandaşlığına geçicem çünkü alman vatandaşlarının istanbul taksimde ne kadar rahat işlemler yaptırdıklarını biliyorum kuyruksuz sırasız rahat rahat.kii almanyada yaşıcaksan alman vatandaşı olman daha ii olurr

c3t1n

Alıntı yapılan: kaan59 - Aralık 29, 2010, 04:36:03 ÖÖ
haklısın cetin aynı fikirdeyim bende,bak saat kaç oldu sabah işe gidicem ama eşimi düşünmekten uykum bile gelmiyor ister istemez insan düşünüyor hayatını birleştirmişsin sevip evlenmişsin biliyorsun herşey güzel ve yolunda ama bian öyle birşey oluyor ki ulaşamıyorsun biliyorsun eşin orda ama göremiyorsun sarılamıyorsun gözlerine bakıp rüyalara bile dalamıyorsun yeryüzündeki en zor şey bu olsa gerek canından çok sevdiğin insanla görüşemiyorsun :((((  herşeyin hayırlısı olsun nedeyelim elbet bir gün kavuşucaz sabretmek lazım ama dediğim gibi sabretmek te bir yere kadar kötü karamsarlara düşmemek gerek... ich liebe dich schatz ganz viel und ich vermisse dich richtig küsss....

aynen kaan her sabah kalktiginda yaninda bi eksiklik oluyor alisinca birisine esim insAllah 24ünde sinavi alirda beni yabancilar polisi cagirdiktan sonra tekrar gidebileyim ve beraber döneyim benim belki okadar zaman olmadi görmiyeli ama bence zaman fark etmiyor ha 1 hafta ha 1 yil ikiside ayni bana göre

by.ozkan

kaan kardeş evlenip ve cocuk oldugu halde nasıl gidemiyorsun gercekten merak ediyorum almanyadakiler bunun imkansız oldugunu söylüyor bu kosulda gitmen lazım,siciline işlenmiş bir vaka mı var yoksa beni bilgilendirirsen sevinirim accıkcası cok merak ediyorum senin olayını bayadır bakıyorum sana yazdıklarına ilk defa yazıyorum ...teşekkürler

bdrm62

slm arkadaşlar;
herkesin derdi aynı.ama inanın eğer ben vize alırsam herkes alır.bundan ğüphe etmeyin:))))
daha önce almanya da sahte isimle iltica ettim 1995.sonra türkiye ye geldim1998.alman bayanla evlendim1998.vize aldım ama gitmedim1999.sonra canım sıkıldı, gezerek tekne ile atina ya ordan uçakla amsterdam a ordanda almanya ya gittim.2002. almanay da gerçek adımla iltica ettim 2003. sonra eski dosyamı çıkarıp beni tutukladılar.4 ay yattım sonra yolladılar 2003 ağustos.
    daha sonra türk asıllı bi bayanla evlilik yaptım ama anlaşamadık ve hemen ertesi yıl ayrıldık 2006. nasıl ilginç dimi :))
ne ararsanız var. neyse. sonra 12 bin euro cezam olduğunu öğrendim. daha sonra önceden tanıdığım şu anki eşim ile tekrar bağlantı kurduk ve 2009 da nişanlanıp geçen yaz da nikah yaptık.ağustos da aile birleşimi vizesine başvurdum. bana onlarca insan aynen şunu demişti , ''en az 15 -20 yıl almanya ya giremezsin'' diye. ama ne oldu biliyormusunuz?  önce borcumun yarısını ödedik.arkasından geri kalanını taksit yaptım ve beni yollayan yabancılar polisi 01.09.2009 tarihi itibari ile tekrar giriş yapabileceğime dair yazı verdi. ki bu yazıyıda konsolosluk eylülde benden istemişti ve götürüp kendilerine bu belge ile birlikte, eşimin alman olduğuna dair belge, sabıka kaydı ve nüfus kayıt örneğini kendilerine verdim.
sonra kağıtlar almanya da 4 haftada gitti.benim eski adrese sorgu için mektup yollamışlar.bana ulaşmayınca cepten aradılar ve 27 kasıma randevu verdiler.gittim. ama bu kezde eşime mektup gitmediği için iptal ettiler.
   en son geçen hafta bi mektup aldım ve 17 ocak ta sorguya çağırıyolar.aynı şekilde eşimede mail ve mektup geldi ve ayrıca 3 aylık maaş kağıtlarını istemişler.zaten kendisinin daimi işi var ve alman vatandaşı.
   olay bundan ibaret.daha önce da almanya da bulunmuş biri olarak söylüyorum.almanlar şartlara bakar ve prensiplerinden asla ödün vermezler.şartlar uygunsa görünen durumu size iletirler.negatif yada pozitif.ama emin olduğum bişiy varsa eşer ben bunca badireden sonra vize alırsam ki çok ümitliyim, sizlerin yada diğer tanımadığım arkadaşların almaması için hiçbir sebep yok.yeterki şartları ve sizden istenenleri yerine getirin.
    herkese bol şans ve sabır..