verdım

Başlatan kurucu52, Ocak 07, 2011, 12:36:49 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kurucu52

arkadaslar dun en sonun esımın gırıs cıkıs tarıhlerını verdım konsolosluga..dosyayı ısleme soktular.sımdı bekleme sırası bana geldı :(hadı hayrılısı.ıyıgunler hepnıze

bdrm62

hadi hayırlısı olsun arkadaşım.inşAllah vize çıkar ve bir an önce sevdiklerine kavuşursun.bu arada giriş çıkış tarihlerini belirten kağıdı son andamı istemişlerdi?

kaleli

Alıntı yapılan: kurucu52 - Ocak 07, 2011, 12:36:49 ÖS
arkadaslar dun en sonun esımın gırıs cıkıs tarıhlerını verdım konsolosluga..dosyayı ısleme soktular.sımdı bekleme sırası bana geldı :(hadı hayrılısı.ıyıgunler hepnıze
kardesim hayirli olsun hadi gelin artik sizlerde yavvv :D :D

kurucu52

gırıs cıkıs kagıdını verınce.kadın arkasından benım dosyamı aldı içine koydu.sefıme verıp kontrol ettıkden sonra işleme sokacam dedı.

ask kızı

aynısını bendende istediler ve basvurduktan hemn sonra mektup ewe geldi eksik ewrak diye 8 hafta müsade verdiler işte ben o hafta hemn göndermiştim ve ellerine ulaştı giriş cıkışlar ve tam 8.haftaya girdik cagırdılar  bir kagıt imzalattılar ve vizen bir kac günde belli olur dediler ve vize yerine eksik ewrak geldi ve sabıka kaydımı istediler bende hemn halledip yolladım ve cuma günü ellerindeydi kagıt bu  hafta içinde bir gelirmi arkadaslar yada daha eksik cıkarırlarmı ? caresiz kalmak cok kötü Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun