A1 SINAVINDA HERKESİN GÖZDEN KAÇIRDIĞI BİR KONU

Başlatan okayates, Ocak 14, 2011, 11:52:59 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

okayates

Arkadaşlar benden A1 sınavına giricek olup araştırma yapan arkadaşlara bir tavsiye ismini vermek istemiyorum reklam olur diye ama A1 sınavını Gothe yerine Telc girin derim onların sistemleri daha mantıklı ve anlayışlı ve almanyada A2 ve diğer sınavlarıda onlar yapıyorlarmış sanırım ama dediğim gibi ben kalırım dediğim sınavdan BUrsadan ankaraya giden 5 kişilik gurubumuz hepsi geçti ve 30 kişi içerisinde 2 oldum elbette çalışmanız ve özveriniz önemli bunu boşlamayın ama sizlere tio birde Telc olayını mutlaka araştırın ben girdi ve Goethe ye göre kat kat kolay olduğunu rahatlıkla söyleye bilirim sınav yapan ekibin samimiyet, güleryüzlülüğü ve anlayışına bişi diyemem zaten. dedimya adamların bakış açısı ve mantığı farklı Goetheden derdini mecalini anlta biliyorsan yada azda olsa kendini ifade edebiliyorsan kelime hatasıymış, harf hatasıymış okadar fazla yokuşa sürmüyorlar. Dileirm sizlerde benim gibi Uykusuz bırakıp, korkular yaşatan A1 sınavını neden bukdar gözümde büyütüp kendimi heder etmişim diyerek geçersiniz....