yeniden evrak istediler!!!

Başlatan hilal_gh, Ocak 18, 2011, 04:27:18 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hilal_gh

arkadaşlar bir konuda yardım edermisiniz eşim almanyadan evrakları teslim edeli yaklaşık 40 gün olmuştu ama polisten eşime mektup geldi tekrar kağıt istemişler eşim önceden işyeri çalıştırıyordu orayı kapattıgına dair belge vede 11. ayın ve 12. ayın kagıdını istemişler belliki diğer kagıtlarda sorun çıkmamış bunları istemeleri iyimi kötümü eşim bu pazartesi verdi kagıtları.bunlardan da sorun çıkmazsa tahmini nezaman cvp verirler .birde kmektupta tlfonlar aramayın biz haber ederiz demişler ararsak sorun olurmu???

bdrm62

merhaba;

size tek tavsiyem sabırlı olmanız.birde mektupta bizi aramayın diyolarsa bence siz asla aramayın.çünkü bi anda ters tepki doğurabilir.o yüzden sabırla beklemeniz en güzeli.çünkü benide sorguya çağırdılar.ama eşime mektup ulaşmadığı için iptal oldu.yeni randevu vericez dediler.ama tarih vermediler.2 kez aradık, ne zaman sorgu var diye.bu kez terslediler.bizi aramanıza gerek yok.biz size mektup yollarız dediler ve dediklerinden 2 hafta sonra mektup geldi.
   bu arada benim eşimden de son 3 aylık gelir belgesi istediler.benim dün görüşmem vardı.çapraz sorgu yani.tabi eşimde aynı anda polisteydi.henüz sonuc alamadıgımız için cevap almadan, sizi yanlış yönlendirmek istemem.ama bir gelişme olursa burdan yazarım.

Allah sabırlar versin.