arkadaşlar bugün.....

Başlatan Serpil çiçek, Şubat 28, 2011, 06:49:11 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Serpil çiçek

Bugün sınava girdim çıktım ve çok şükür herşey çok iyiyidi
hören kısmı gayet net ve anlaşılırdı, lesen de öyle
sprechen kısmıda çok basitti ve sınıfta kimse konuşmadı herkes gayet anlayışlıydı.
asla heyecan yapmayın ben kapda bile çok heyecan yaptım ama sırama oturunca
herşey birden geçti ve çok rahatladım. Kendinize güvenin yazarak çalışırsanız bu daha bir avantajlı oluyor bol bol yazın arkadaşlar,

metupta :  bu hafta almanca kursuna gidemeyeceksiniz, öğretmeninize neden gelemeyeceğinizi yazın.....

1 neden bu hafta orada olamıyorsunuz
2 ev ödevinizi sorun ve isteyin
3 kendisiyle ne zaman görüşebilirsiniz sorun..

kartlar da ise

blume, geld,geschenk,sofa,lampe, ricalı ve normal kartal

yasaklıda

auto,telefon,fahrrad....
çıktı. :)

tugce_doerjer

hadı gecmıs olsun serpıl  clap:) neden o kadar cok kart sorusu vardı sende bız ıkı tane normal soru ıkı tanede rıcalı kart yaptık  ???

SuS_YüReĞim

Selamunaleykum..Hayırlı akşamlar. Bende persembe günü sınava girecegim ve çok heyecanlıyım paylaşımlarınız çok güzeL Allah razı olsun inşAllah bizde kazanırız  :)

saskin64

gecmıs olsun serpıl kazanıverırsın ınsAllah bugun arkadasım gırdı ızmırde oda ıyı gectıgını soyledı dualarım sızınleydı sıra geldı vıze basvurusuna...

Serpil çiçek

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Şubat 28, 2011, 07:58:00 ÖS
hadı gecmıs olsun serpıl  clap:) neden o kadar cok kart sorusu vardı sende bız ıkı tane normal soru ıkı tanede rıcalı kart yaptık  ???

bana da 4 kart vardı da ben yanımdaki arkadaşlarıma çıkan kartlarıda yazdım ki çıkan
kartları sınava girecek olan arkadaşlarım bilsin diye yazdım canım. :)

Serpil çiçek

Alıntı yapılan: SuS_YüReĞim - Şubat 28, 2011, 08:04:42 ÖS
Selamunaleykum..Hayırlı akşamlar. Bende persembe günü sınava girecegim ve çok heyecanlıyım paylaşımlarınız çok güzeL Allah razı olsun inşAllah bizde kazanırız  :)

aleykumselam arkadaşım heyecan yapma zaten büyük ihtimal içeri girip o havayı dinleyince
geçiyor  ama tavsiyem sınav zormuş şöyleymiş böyleymiş diyenleri sakın dinleme kafanı iyi ver
gerisi kolay merak etme. hören kısmıda ses gayet iyi duyuluyor orda da bir problem yok. :)
sanada Allah yardım etsin inşAllah.

tugce_doerjer

Alıntı yapılan: Serpil çiçek - Mart 01, 2011, 11:30:31 ÖÖ

bana da 4 kart vardı da ben yanımdaki arkadaşlarıma çıkan kartlarıda yazdım ki çıkan
kartları sınava girecek olan arkadaşlarım bilsin diye yazdım canım. :)

hee anladım cnm tesekkurler :)

Serpil çiçek

Alıntı yapılan: saskin64 - Şubat 28, 2011, 10:52:28 ÖS
gecmıs olsun serpıl kazanıverırsın ınsAllah bugun arkadasım gırdı ızmırde oda ıyı gectıgını soyledı dualarım sızınleydı sıra geldı vıze basvurusuna...

görmüşümdür arkadaşını. nerden geliyordu ......
inşAllah kazanırız sahiden iyi geçti sınava giren arkadaşlarımın çoğu çokta rahattı hören çok iyiydi çok net duyuldu kartlarda çok basitti mektupta. :)

Serpil çiçek

saskin64

Alıntı yapılan: Serpil çiçek - Mart 01, 2011, 11:35:09 ÖÖ

görmüşümdür arkadaşını. nerden geliyordu ......
inşAllah kazanırız sahiden iyi geçti sınava giren arkadaşlarımın çoğu çokta rahattı hören çok iyiydi çok net duyuldu kartlarda çok basitti mektupta. :)

uşaktan gelıodu soyısmı gokce

Serpil çiçek

hmm kapıda isimler okunurken duydum sanki ama baya kalabalıktı.

mürsel63

lütfen bugün giren mektubu paylaşsın

Serpil çiçek

Alıntı yapılan: mürsel63 - Mart 01, 2011, 10:55:50 ÖS
lütfen bugün giren mektubu paylaşsın

ben pazartesi 28 inde girdim mektubuda paylaştım, bugün derken 2 marttan bahsediyorsan nerde sınav vardı bugün bilemicem :)

saskin64

serpil ne oldu sınav benım arkadas kazanmıs 65 almıs...ınsAllah sende kazanmısındır...

mürsel63

Serpil çiçek

Alıntı yapılan: saskin64 - Mart 08, 2011, 04:40:12 ÖS
serpil ne oldu sınav benım arkadas kazanmıs 65 almıs...ınsAllah sende kazanmısındır...

benim ki bugün elime geçmek üzere geliyor bana :) inşAllah kazanmışımdır ://

Serpil çiçek