COCUK ÜZERİNDEN AİLE BİRLESİMİ İSTANBUL 09.03.2011 vize asamsı

Başlatan batan, Mart 07, 2011, 07:25:04 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

batan

Alıntı yapılan: ebsb - Mayıs 20, 2011, 09:41:43 ÖS
yokkardeş yanlış anlamışsın veya ben yanlış anlatmışım dedikleri şu bizim burdan gönderdiğimiz evraklar ellerine geçince 6 ila 8 hafta arasından eşime evrak gelecekmiş herhalde mektupu kast ediyorlar yani vizenin elimize geçmesiyle ilgili bir şey değil bilgi vermiyorlarmış eşim benim evraklarımla ilgilenen kadınla görüşememiş bile çok doluyum diyormuş yani anlayacağın en mızmız eyalet bremen her halde beklemekten başka çare yok ben düşünmemeye çalışıyorum düşündükce karamsarlaşıyorum Allah cümlemize sabır versin
bremenden baska hıc bıyerde bu kadar uzun surmuyo heralde 1. ayda basvuran ınsanlar bıle daha alamamıs vıze bunların yuzunden pskolojım bozuluyo ıns cabuk sonuclanır hepımızın vıze basvurusu akıl hastası olmadan

ebsb

kardeş bizim termin 26.06.11 sizden istenen evrakların aynısını bizden istediler.evrakların tesliminden sonra takribi kaç gün içinde geliyor vizeler bilgin var mı?

batan

Alıntı yapılan: ebsb - Mayıs 23, 2011, 11:41:50 ÖS
kardeş bizim termin 26.06.11 sizden istenen evrakların aynısını bizden istediler.evrakların tesliminden sonra takribi kaç gün içinde geliyor vizeler bilgin var mı?
hemen aynı gun onaylıyolarsa tahmını 2 hafta felan surer heralde

ebsb

evet kardeş forumda araştırdım biraz aşağı yukaraı 2 hafta içinde geliyor

ebsb

kardeş eşim 3 gün önce yabancılar polisini aramış randevuyu öne almak için ısrar etmiş  ve bugün için randevu vermişler biraz önce aradı kadın demişki bizimle işniz kalmadı ben onaylıyorum artık eşin konsolosluktan haber beklesin demiş.anlıyacağın benim vize onayı bugün ankara geliyor. bizi boşa bekletmişler bunca zaman demek ki daha önce ısrarla yabancılar polisine gidilse bizim işimiz daha çabuk olabilirmiş. şu an çok şaşırmış bir vaziyetteyim ben randevuyu 26.06.11 tarihinde diye kara kara düşünürken eşim bana süpriz yaptı.darısı senin ve bekleyen tüm arkadaşların başına işAllah bundan sonra bir aksilik çıkmaz

batan

kardes senın adına cok sevındım ne dıycemı bılemıyorum artı kafama takıldı ayın 26 sı pazar gunune gelıyoıdu nasıl o gun ocaktı

ebsb

kardeş olaylar şöyle gelişmiş benim eşim aramış yabancılar polisini demiş ki eşimin evrakları 24.04.2011 de size ulaştı ama bana herhangi bir mektup gelmedi demiş kadında çok yoğun olduklarını termini ancak 26.06.2011 tarihinde verebileceklerini söylemiş ve senden istedikleri belgelerin aynısını istemişler daha sonra eşim beni aradı olayı anlattı ancak ben eşime dedim ki ayın 26 olursa benim almanyaya gelmem tehlikeye girer dedim(çünkü ben henüz askerliğimi yapmadım eğer vizem ağustosdan önce gelmezse almanya yerine askere gidiyorum) bu eşim üstünde etkili olmuş olacak ki yabancılar polisine gitmiş veya aramış ne yaptıysa yapmış termini öne almış ayın 26 altısının pazara gelmesi konusunda hiç bir bilgim yoktu sen söyleyene kadar
eşim istenilen belgelerle birlikte gitmiş.eşim çalışmadığı için yardım belgesini kira kontratını ve pasaport fotokobilerini götürmüş kadın belgeleri incelemiş tamam bir eksik yok ben vize onayını bu gün göderiyorum demiş bizimle işiniz kalmadı eşin konsolosluktan haber beklesin demiş şimdide konsolosluğu bekliyoruz bakalım
yani gelir durumu problem olmuyor kardeş

batan

Alıntı yapılan: ebsb - Mayıs 30, 2011, 07:19:22 ÖS
kardeş olaylar şöyle gelişmiş benim eşim aramış yabancılar polisini demiş ki eşimin evrakları 24.04.2011 de size ulaştı ama bana herhangi bir mektup gelmedi demiş kadında çok yoğun olduklarını termini ancak 26.06.2011 tarihinde verebileceklerini söylemiş ve senden istedikleri belgelerin aynısını istemişler daha sonra eşim beni aradı olayı anlattı ancak ben eşime dedim ki ayın 26 olursa benim almanyaya gelmem tehlikeye girer dedim(çünkü ben henüz askerliğimi yapmadım eğer vizem ağustosdan önce gelmezse almanya yerine askere gidiyorum) bu eşim üstünde etkili olmuş olacak ki yabancılar polisine gitmiş veya aramış ne yaptıysa yapmış termini öne almış ayın 26 altısının pazara gelmesi konusunda hiç bir bilgim yoktu sen söyleyene kadar
eşim istenilen belgelerle birlikte gitmiş.eşim çalışmadığı için yardım belgesini kira kontratını ve pasaport fotokobilerini götürmüş kadın belgeleri incelemiş tamam bir eksik yok ben vize onayını bu gün göderiyorum demiş bizimle işiniz kalmadı eşin konsolosluktan haber beklesin demiş şimdide konsolosluğu bekliyoruz bakalım
yani gelir durumu problem olmuyor kardeş
hadı Allah tamamına erdırsın kardes ıns en kısa zmanda pasaportun elıne ulasır hıcbı sorunla karsılasmadan gıdersın aılenın yanına darısı bana ve beklıyenlere

ebsb

kardeş senin onayınıda ayın altısında gönderirler ondan sonra konsolosluğu bekleyeceksin ALLAh bekleyenlerin cümlesine sabır versin

ebsb

kardeş ups den mesaj geldi pasaportum yarın elimde işAllah vizemle birlikte gelir

batan

Alıntı yapılan: ebsb - Mayıs 31, 2011, 05:26:53 ÖS
kardeş ups den mesaj geldi pasaportum yarın elimde işAllah vizemle birlikte gelir
ıns kardes hadı hayırlısı haberdar et mutlaka benıde unutma

batan

arkadaslar bugun esımın yabancılar polısınde randevusu vardı tum ıstedıklerı evrakları goturmus baya soru sormuslar pasaportu elıne almıs gorevlı turkıyeyemı gıttınız demıs esım evet demıs neden gıttınız demıs oda esım cocugumuzu hıc gormedı ve agır amelıyat olması gerekıyodu ondan dolayı demıs ne kadar kaldınız demıs hatırlamıyorum demıs  ve ılk evlılıgınız mı demıs daha once evlendınızmı cocugunuz varmı esınızın ılk evlılıgımı cocugu varmı dıye sormus hayır demıs daha sonra evrakların fotokobısını almıs ve ve bı kagıt hazırlamıs daha sonra esım sormus vızeyı sızmı onaylıyorsunuz dıye hayır demıs TURKIYEDDE ALMAN KONSOLOSLUGU ONAYLIYOR DEMIS esım tekrar sormus sız onaylamamıyormuysunuz dıye bızım yetkımız yok alman konsoloslugu onaylıyor demıs esınız ordan haber beklesın demıs yada haftaya salı ya gıtsın oraya yada arasın demıs bu ne demek sımdı ben anlamadım lutfen yarıdım edın vıze red mı gelcek yanı YARDIMM EDINNNN

batan

pardon haber beklesın dememıs galıba haftaya salı gıtsın yada arasın sorsun demıs

ebsb

bence kardeş tamamen memurun yavşaklığı sen içini rahat tut o bu gün onayı yollar ALLAh ın izniyle 1  haftaya vizen elinde

batan

Insalah kardes sizin memur bunu bize yapan ayni memur bi dunya soru bide demis bn konusukduklarimizi not aldim gndercem tr ye dmis benim yetkim yok demis onaylamaya knsolosluk vercek demis karari esn arasin yada gtsn sorsun demis

batan

arkadaslar ups den msj geldı ama sonucu bılmıyorum yabancılar polısının tavrından dolayı da korkuyorum :-\

ebsb

hadi hayırlı uğurlu olsun gözün aydın darısı bekleyenlerin başına