COCUK ÜZERİNDEN AİLE BİRLESİMİ İSTANBUL 09.03.2011 vize asamsı

Başlatan batan, Mart 07, 2011, 07:25:04 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ebsb

Alıntı yapılan: batan - Mart 16, 2011, 06:04:12 ÖS
1 hafta bıttı ses seda yok hadı be vıze ayrılda gel   :)
kardeş eşin yabancılar polisine veya ilgili yer nere ise sormuş mu evraklar geldi mi

batan

Alıntı yapılan: ebsb - Mart 16, 2011, 06:09:39 ÖS
kardeş eşin yabancılar polisine veya ilgili yer nere ise sormuş mu evraklar geldi mi
sor dedım kardesde ınatla bı kac gun beklıyelım dıyo gelıcek mektup dıyo

ebsb

batan

valla esım bugun aramıs hesapta ama yogunuz demısler en kısa zamanda gelır sıze mektup demısler 12. gun bıttı yanı hala ses seda yok

anatolia_active

merhaba arkadaslar ben 10 mart gunu ankaradan çocuk üzerinden aile birlesimi için bas vuru yaptım yalnız cevap nekadar sürede geliyo ve iş davetiye alınan yabancılar polisindenmi bitiyo tam anlamış değilim ve nekadar sürede tam net cevap gelir benden istedikleri vukaatlı nufus kayıt ornekleri eşimin ve çocugumun ikametgahları pasaport fotokopileri dogum kagıdı ıstedıler davetıyeyı maas kagıdını felan almadılar hıc vıze ucretıde ıstemedıler bakalım nezaman gelecek vızenın cevabı yardımcı olursanız cok sevınırım

batan

Alıntı yapılan: anatolia_active - Mart 21, 2011, 07:55:58 ÖS
merhaba arkadaslar ben 10 mart gunu ankaradan çocuk üzerinden aile birlesimi için bas vuru yaptım yalnız cevap nekadar sürede geliyo ve iş davetiye alınan yabancılar polisindenmi bitiyo tam anlamış değilim ve nekadar sürede tam net cevap gelir benden istedikleri vukaatlı nufus kayıt ornekleri eşimin ve çocugumun ikametgahları pasaport fotokopileri dogum kagıdı ıstedıler davetıyeyı maas kagıdını felan almadılar hıc vıze ucretıde ıstemedıler bakalım nezaman gelecek vızenın cevabı yardımcı olursanız cok sevınırım
arkadasım ne davetıyesı davetıye nerden cıktı sen cocuk uzerınden aıle bırlesımıne basvurduysan esının maas kagıdı ıstek davetıyesı felan gerekmıyo bosu bosuna sana davetıye gondermısler ordan

c3t1n

aynen vize ücretinide cocugun alman vatandasi oldugu icin almadilar...

batan

Alıntı yapılan: anatolia_active - Mart 21, 2011, 07:55:58 ÖS

beklıcez kardes bende 09.03.11  de basvurdum ıns tez zamanda gelır hepımıznkı

bilal26

ARKADASLAR KUSURA BAKMAYIN AMA SİZ NEYİ TARSISIYORSUNUZ ( COCUK ÜZERİNDEN BASVURANLAR İCİN SOLUYORUM ) SİZİN GELMENİZ ALMANYAYA BAKKALDAN  EKMEK ALMAK KADAR KOLAY SADECE BEKLİCEKSİNİZ 6 VEYA 8 HAFTA ARASİ VİZENİZ GELİR ELİNİZE.. YETERKİ KONSOLOSLUKLARDAN GEREKEN EVRAKLARİN HEPSİNİ CİKARTİN YETER..SİZ BURAYA GELDİGİNİZDE ASİL GÖRCEKSİNİZ NELERLE KARSİLASACİGİNİZ DAHA BUNLAR HİC BİSEY VİZE ALMANİZ ZATEN KESİN..SİZ KENDİ KENDİNİZİ DAVET EDİYORSUNUZ ALMANYAYA ZATEN..GELMENİZ GARANTİ..YANİ KORKANLARİN KORKMASİNA GREK YOK CİKARMİ CİKMAZMİ VİZE DİYE..BENDE 2 SENE ÖNCE COCUK ÜZERİNDEN GELDİM..YABANCİLAR DAİRESİNDE CALİSAN AKRABAMDA VAR BAYA BİLGİ SAHBİYİM ALMANYA HAKKİNDA.SORUSU OLANLAR SORABİLİR   

anatolia_active

dun bızımkıler yabancılar polisine gitmişler kagıtlarım 18 martta ellerıne gecmıs kagıtlarda bı eksıklık yok demısler bızden okey demısler bısey olursa bız sızı ararız demısler bakalım yabancılar polısı nezaman gonderecek kagıtları gonderdıgı zamana ankaradakıler nezaman verecek vızeyı ınsanın canı sıkılıyo ya bıde acaba burda benı arastırcaklarmı bakalım bıde onumu beklıcez acaba bılemıyorum valla cocugumu ozledım yemın ederım valla

batan

arkadaslar esım gecen sene tutugu evı pazartesı gunu teslım edıyo ben basvuruyu pazartesı teslım edıcegı eve yapmıstım yenı ev de hemen yan bına ama aders degısmıs oldu bı sorun olurmu esım postaneye para odeyınce sana gelen butun postaları postaneye  söledıgın adrese getrıyolar dedı varmı böle bısey esıme yabancılar daıresınden hanuz mektup gelmedı bı sorun olurmu ev degısıklıgınden yada adres degısınce posta konusunda bı sıkıntı olur mu yardımmmmmmm

batan

arkadaslar esım gecen sene tutugu evı pazartesı gunu teslım edıyo ben basvuruyu pazartesı teslım edıcegı eve yapmıstım yenı ev de hemen yan bına ama aders degısmıs oldu bı sorun olurmu esım postaneye para odeyınce sana gelen butun postaları postaneye  söledıgın adrese getrıyolar dedı varmı böle bısey esıme yabancılar daıresınden hanuz mektup gelmedı bı sorun olurmu ev degısıklıgınden yada adres degısınce posta konusunda bı sıkıntı olur mu yardımmmmmmm

batan

Alıntı yapılan: batan - Mart 28, 2011, 07:57:28 ÖS
arkadaslar esım gecen sene tutugu evı pazartesı gunu teslım edıyo ben basvuruyu pazartesı teslım edıcegı eve yapmıstım yenı ev de hemen yan bına ama aders degısmıs oldu bı sorun olurmu esım postaneye para odeyınce sana gelen butun postaları postaneye  söledıgın adrese getrıyolar dedı varmı böle bısey esıme yabancılar daıresınden hanuz mektup gelmedı bı sorun olurmu ev degısıklıgınden yada adres degısınce posta konusunda bı sıkıntı olur mu yada esıme ulasabılırlermı  yardımmmmmmm
Arkadaslar yokmu yardım edıcek kısme ne yapmam lazım bı akıl fıkır verın lutfen

Ahbirbilsen

merhaba batan,
esinin söyledigi seklinde bir sistem var almanyada,adres degisikliklerini gerekli yerlere bildirene kadar mektuplarinin gelebilmesi icin belli bir süre bildirilen yeni adrese yönlendiriliyor mektuplar....yani sorun olmaz merak etme,yinede yabancilar bürosunu arayip adres degisikligini bildirsin esin.

batan

Alıntı yapılan: Ahbirbilsen - Nisan 01, 2011, 07:18:09 ÖS
merhaba batan,
esinin söyledigi seklinde bir sistem var Almanya'da,adres degisikliklerini gerekli yerlere bildirene kadar mektuplarinin gelebilmesi icin belli bir süre bildirilen yeni adrese yönlendiriliyor mektuplar....yani sorun olmaz merak etme,yinede yabancilar bürosunu arayip adres degisikligini bildirsin esin.
cok tessekkur ederım Allah razı olsun

ebsb

batan

Alıntı yapılan: ebsb - Nisan 08, 2011, 02:54:57 ÖÖ
kardeş yok mu hala bir haber

yok kardes hıc bı haber bugun tam 1 ay oldu ses yok sıkılmaya basladım artık