GeRCeK YaSiNiZi BuLuN

Başlatan KelebekGibi, Ocak 29, 2007, 01:41:23 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KelebekGibi

RealAge'iniz, bedeninizi ne kadar iyi kullanabildiğinizle ilgili biyolojik yaşınızdır. Hissettiğiniz yaşta mısınız?
Siz soruları cevapladıkça RealAge'iniz azalacak... ya da artacak! Testi bitirdiğiniz zaman, uzman doktorlarımız tarafından hazırlanmış size özel bir RealAge planıyla karşılaşacaksınız!

https://www.realage.com.tr/RealAgeInternational.Web/Registration/reg.aspx
  ;)
Benim yasimdan 2 yas büyük cikti gercek yasim spor yapmamam yükseltti yasimi, yoksa o sorulara kadar 3 yas eksikti normal yasimdan. :)

ugurel

ben de bunu zamanında yapmıstım
24 yasımda olmama ragmen 26,7 yasında cıkmıstım.
erken mi yaslanıyoruz ne :)

smyrna

24.6 benim yaşım 24.5 çıktı fark -1 :)

Bir ara 20 lere düştü sevinmeye başlamıştım  :P

Nazire

Benim de yasim daha büyük cikti, tekrar yaptigimda bazi sorulara degisik cevap verdim hemen degisiverdi, spor dan cok galiba yemek aliskanliklarimiz cok önemli, ben bayag sagliksiz yemek aliskanligim var.
Almancada da yapmistim orada ki sorular daha degisik, ve orada 10 yas ufak cikiyorum. Ama orada hic yicekle ilgili sorular yoktu.

yazyagmuru001

yasim oldugumdan 8 yil fazla cikti
sanirim depresyonda degildim ama bu testten sonra deprosyona girmek gibi bir eylemim olabilir

mucizemsin

BEN IKI YAS KUCUK CIKTIM BENI COK BEGENMISLER OYLE DIYORLAR KENDILERI  :) YARARLI BIR TESTTI  DANKE ...................

mucizemsin

yasim 21 testte cikan 19 ( demekki 25 oldugumda 23 gibi olacam ) buda iyiymis valla !

zeytin

Yaşım 24 ama 19 çıktım  :haha:

SEVGI-40

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Mart 18, 2009, 11:16:58 ÖÖya ben ypaamadim  offoff:) offoff:)

--> Aşkım ya bu site üye ol dedi bana da... offoff:) Üye olmadan da bir şey söyleseler zaten... offoff:)

zeytin