aıle bırlesımı randevusunda pasaportumu gerı verdıler yardımmm

Başlatan su ela, Mart 09, 2011, 05:45:48 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

su ela

ıyı gunler arkadslar ben bugun ızmırde aıle bırlesımı basvurus yaptım basvuruda pasaportumu gerı verdıler normalmı hep boylemı olur tecrubelı arkadslar lutfen cevap yazarmısınız ben hamıleyım daha erken cıkarmı vızem red gelmez ınsalh vıze bekleyenlere Allahım vızem geldı dıye bu sıteye yazmayı nasıp etsın

Baybars

Alıntı yapılan: su ela - Mart 09, 2011, 05:45:48 ÖS
ıyı gunler arkadslar ben bugun ızmırde aıle bırlesımı basvurus yaptım basvuruda pasaportumu gerı verdıler normalmı hep boylemı olur tecrubelı arkadslar lutfen cevap yazarmısınız ben hamıleyım daha erken cıkarmı vızem red gelmez ınsalh vıze bekleyenlere Allah'ım vızem geldı dıye bu sıteye yazmayı nasıp etsın

Pasaportu elinden aldilarsa vizeyi nereye basacaklar, nasil bir islem yapildi bastan assagi konsoloslukta yasadiklarini yazarsan konusmalarla, daha saglikli olur...

Baybars

pardon pasaportu sana geri verdilers ynai, vizeyi nereye baacaklar..

c3t1n

izmir hep öyle yapiyor anlasilan sana barkod numarasi veriyor ve vizen onaylandigi anda konsolosluga gidip vizeni bastiriyorsun...

saskin64

Alıntı yapılan: c3t1n - Mart 09, 2011, 06:10:28 ÖS
izmir hep öyle yapiyor anlasilan sana barkod numarasi veriyor ve vizen onaylandigi anda konsolosluga gidip vizeni bastiriyorsun...
cetın arkadasımın dedıgı gıbı sana bı barkod numarası verıola banada verdıler bende ızmırden basvurdum.
https://www.izmir.diplo.de/contentblob/1426776/Daten/1132871/Bearbeitungsstand_download.pdf şu adresten numaranı takıp edıon ne zaman burda numaran cıktı resmı tatıller harıc hafta ıcı sabah 8den 10.30 kadar gıdıon pasaportunu verıon randevu falan almadan ertesi gün sana vizeni basıp verıola...

ninanil

selam,

ben almanya elciligine daha once  turistik vize icin defalarca basvurdum hemde aile birlesimi icin yarin 2. basvurumu yapacagim.fakat ne turist vizesinde nede aile birlesiminde hic pasaportumu bana geri vermediler. sen basvururken ups kargo ucreti odemedin mi? sanirim basvurunu gecersiz saymislar. sen yinede nolur nolmaz bence elciligi bir ara ve sor. Allah hepimizin yardimcisi olsun.  ayni zamanda elciligin sitesine girip sorabilirsin. er yada gec donuyorlar diye duydum.

saskin64

Alıntı yapılan: ninanil - Mart 09, 2011, 08:03:16 ÖS
selam,

ben almanya elciligine daha once  turistik vize icin defalarca basvurdum hemde aile birlesimi icin yarin 2. basvurumu yapacagim.fakat ne turist vizesinde nede aile birlesiminde hic pasaportumu bana geri vermediler. sen basvururken ups kargo ucreti odemedin mi? sanirim basvurunu gecersiz saymislar. sen yinede nolur nolmaz bence elciligi bir ara ve sor. Allah hepimizin yardimcisi olsun.  ayni zamanda elciligin sitesine girip sorabilirsin. er yada gec donuyorlar diye duydum.
selam arkadasım bızım usak cevresı ızmıre basvurdugu ıcın neler oldugunu az cok bılıyorum turist vızesı basvururken pasaportu alıkoyuyorlar aıle bırlısımı ıcınde bı barkod numarası verıolar o numaraya gore konsolosluga gıdıp vızenı bastırıp gelıosun https://www.izmir.diplo.de/contentblob/1426776/Daten/1132871/Bearbeitungsstand_download.pdf
su adrese gır bak orda yazıo acıklaması

su ela

valla bımıyorum kı arkadslar bana kadın pasaportu gerı verdı sızınde dedıgınız gbı barkot numarası verdı burdan takıp et vızen cıkarsa gelırsın dedı ama pasaportada ogunun tarıhlı mühür gbı bısey bastı ve oraya numara yazdı bıde bana bu takıp nasıl oluyo hemen bana verılen numara gozukuyomu yoksa vıze cıkınca mı benım njumara oyle gozukuyor.bıde bana randevu sırasında fazla anlamadım bı ımza attırdı almanca bı kagıda bu nedır kı...ınsAllah herkesın vızesı cıkar da gıderız

saskin64

Alıntı yapılan: su ela - Mart 10, 2011, 08:27:11 ÖÖ
valla bımıyorum kı arkadslar bana kadın pasaportu gerı verdı sızınde dedıgınız gbı barkot numarası verdı burdan takıp et vızen cıkarsa gelırsın dedı ama pasaportada ogunun tarıhlı mühür gbı bısey bastı ve oraya numara yazdı bıde bana bu takıp nasıl oluyo hemen bana verılen numara gozukuyomu yoksa vıze cıkınca mı benım njumara oyle gozukuyor.bıde bana randevu sırasında fazla anlamadım bı ımza attırdı almanca bı kagıda bu nedır kı...ınsAllah herkesın vızesı cıkar da gıderız
aynı sekılde benımde pasaportuma bı damga vurup numara yazdılar.barkot numarasını https://www.izmir.diplo.de/contentblob/1426776/Daten/1163626/Bearbeitungsstand_download.pdf verdıgım adresten takıp et ben hergun bakıom vızen cıktıgı zaman numaran orda cıkıo.benım kagıtlar almanyaya esıme ulasmıs bugun kegıtları yabancılar polısıne teslım etcek.
imzaladıgın kagıtta su
https://www.izmir.diplo.de/contentblob/1596896/Daten/35904/Merkblatt_rechtsfolgenbelehrung_download.pdf hem almancası hem turkcesı var...

Engin09

Su ela,
Bugün bende Aile birleşimi için İzmir'e başvurdum, banada pasaporumu ve üzerinde barkotnumarası olan bir kağıtla beraber geri verdiler.işlemleri buradan takip et dedi oradaki memur.Ama ben kağıt imzalamadım.nedirki o kağıt? Ne işe yarar?

saskin64

Alıntı yapılan: Engin09 - Mart 10, 2011, 11:37:26 ÖS
Su ela,
Bugün bende Aile birleşimi için İzmir'e başvurdum, banada pasaporumu ve üzerinde barkotnumarası olan bir kağıtla beraber geri verdiler.işlemleri buradan takip et dedi oradaki memur.Ama ben kağıt imzalamadım.nedirki o kağıt? Ne işe yarar?
engın kardesım hayırlı olsun sımdıden ınsAllah tez zamanda alırsın vızenı.o kagıdı sen formla ımzalayıp bırlıkte vermısındır belkı
https://www.izmir.diplo.de/contentblob/1596896/Daten/35904/Merkblatt_rechtsfolgenbelehrung_download.pdf bu kagıt bak bakalım boyle bısey ımzaladın mı

Engin09

Saolasın kardeşim inşAllah hepimiz sorunsuz bi şekilde vizemizi alırız, İkamet müsadesi için dilekçenin yanında verilen 55.mad. ile ilgili kağıt değilmi bu. evet evrakların içerisinde vermiştim bunu.

saskin64

Alıntı yapılan: Engin09 - Mart 10, 2011, 11:46:44 ÖS
Saolasın kardeşim inşAllah hepimiz sorunsuz bi şekilde vizemizi alırız, İkamet müsadesi için dilekçenin yanında verilen 55.mad. ile ilgili kağıt değilmi bu. evet evrakların içerisinde vermiştim bunu.
inşAllah kardesım.sanırım su ela o kagıdı ımzalamamıs ondan dolayı orda bu kagıdı ımzalattılar.