A1 aile birleşimi sınavını geçtim :)

Başlatan Serpil çiçek, Mart 10, 2011, 02:27:56 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Serpil çiçek

Çok değerli Almancax 'a çok çok çok fazlasıyla tskler ediyorum 76 puan ile geçtim çok şükür.
hepinize desteğinizden dolayı fazlasıyla tskler arkadaşlar çok mutluyumm.  alkis:)  alkis:)   alkis:)

saskin64

hadı hayırlı olsun bakam darısı gecemeyenlerın basına...sıra geldı vıze basvurusuna...

c3t1n

hayirli olsun insAllah vizen cabuk cikar yarisini simdilik basardin :)

Serpil çiçek

tsk ederim evet darısı diğer sınava giren arkadaşlarımın başına.
sıra geldi vizeye üstümden bir yük kalktı  sıra diğerinde. :D

Nebahat Günebakan

tebrik ederim canım benim :)))

Serpil çiçek

tsk ederim canım inşAllah sende kazanacaksın Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım :)

a-k-a-y

Hadi hayırlısııı olsun İnş. en kısa zamanda Vizeyide alırsın :)

Serpil çiçek

Alıntı yapılan: a-k-a-y - Mart 12, 2011, 03:00:34 ÖS
Hadi hayırlısııı olsun İnş. en kısa zamanda Vizeyide alırsın :)

:) inşAllah hemen başvurmayı düşünüyorum....

tugce_doerjer

gozun aydın serpılcım :) Allah vıze ıslemlerınde de boyle yuzunu guldursun

Serpil çiçek

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Mart 12, 2011, 11:26:15 ÖS
gozun aydın serpılcım :) Allah vıze ıslemlerınde de boyle yuzunu guldursun

amiin arkadaşım cümlemizin yüzü gülsün inşAllah :)

berivan..

Alıntı yapılan: Serpil çiçek - Mart 10, 2011, 02:27:56 ÖS
Çok değerli Almancax 'a çok çok çok fazlasıyla tskler ediyorum 76 puan ile geçtim çok şükür.
hepinize desteğinizden dolayı fazlasıyla tskler arkadaşlar çok mutluyumm.  alkis:)  alkis:)   alkis:)

kursa giderken öyle çok stres yapmıştım ki kazanınca bu stresler biticek sandım ama malesef ki bitmiyo hatta en az stresi o zaman yapmışım seni korkutmak gibi olmimde :):)

Serpil çiçek

yok merak etme stres yapınca kaybeden ben oluyorum bunu sınavla öğrenmedim :) hayat tecrübesi diyelim ama korkarak bişeylere başlamam Allahın izniyle artık. :) alamnca benden korksun ben ondan değil :D inanmak başarmanın yarısıdır eşime bir kavuşayımda o almanca öğretmeni zaten oda yardımcı olacak inşAllah :D :D

Bthnkdgn

Öncelikle hayırlı olsun

Bende 10 gündür calisiyorum Almanca esim Alman 15 gün oda ders vericem bana ben Nisan'da kursa basliyicam normalde Haziran'da sınavım ama acelem var diye mayistada girip denemeyi düşünüyorum şansım nedir zor mü 1 aylık 1.5 aylık yogun calışma ile mumkunmu acil gitmem gerek esın hamile :( vize olayı var birde Cook zoor isimiz

berivan..

Alıntı yapılan: Serpil çiçek - Mart 21, 2011, 09:43:40 ÖS
yok merak etme stres yapınca kaybeden ben oluyorum bunu sınavla öğrenmedim :) hayat tecrübesi diyelim ama korkarak bişeylere başlamam Allah'ın izniyle artık. :) alamnca benden korksun ben ondan değil :D inanmak başarmanın yarısıdır eşime bir kavuşayımda o almanca öğretmeni zaten oda yardımcı olacak inşAllah :D :D

ne güzel stres yapmıyorsan eger ne yazıkki ben hep evhamlıyım hepde öyle olucam erken yaşlanıcam sanırım :) bundan sonrası için Allah sabır versin yardımcın olsun...

berivan..

Alıntı yapılan: Bthnkdgn - Mart 21, 2011, 11:00:49 ÖS
Öncelikle hayırlı olsun

Bende 10 gündür calisiyorum Almanca esim Alman 15 gün oda ders vericem bana ben Nisan'da kursa basliyicam normalde Haziran'da sınavım ama acelem var diye mayistada girip denemeyi düşünüyorum şansım nedir zor mü 1 aylık 1.5 aylık yogun calışma ile mumkunmu acil gitmem gerek esın hamile :( vize olayı var birde Cook zoor isimiz

ben 3 ay gittim ve her saniye elimde kagıtlarla geziyordum artık kelime ezberlim diye cok zor bi sınav değil çalışırsan basit bile gelicekdir sana helede daha önce hiç bilmiyorsan biraz daha caba göstermen gerekicek. 1 ay gibi bi sürede üzerinde durursan yapabilirsin inş. ama bu 1 ayı iyi değerlendirmen gerek Allah yardımcın olsun şimdiden.

Serpil çiçek

Alıntı yapılan: Bthnkdgn - Mart 21, 2011, 11:00:49 ÖS
Öncelikle hayırlı olsun

kendine güvenerek ve kendini motive ederek başlarsan ve ciddi bir şekilde kafa yoracak olursan yaparsın arkadaşım hiç merak etme.
bak ben kursa falan gitmedim evden almancax sayesinde aldım 76 puanımı ve şükür rahatladım.

Serpil çiçek

Alıntı yapılan: berivan.. - Mart 22, 2011, 12:30:07 ÖÖ
ne güzel stres yapmıyorsan eger ne yazıkki ben hep evhamlıyım hepde öyle olucam erken yaşlanıcam sanırım :) bundan sonrası için Allah sabır versin yardımcın olsun...

amin Allahım cümlemize yardım etsin bir an önce üstesinden gelelim :)