arkadslar vızem cıktı benım vızem cıktısa herklesın vızesı cıkar

Başlatan su ela, Mart 31, 2011, 12:08:42 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

su ela

vızem cıkmıs arkadaslar ınsalh herkesın vızesı en kısa zmanada cıkar benm vızem 23 gunde cıktı Allahım herkese gostersın sımdı sevıncten aglıyorum buryaa bende bır gun vızem cıkarmı dıye hayal edıyordum bak cıktı ben hamıleydım butun kagıtları hazırladım nben cıkmaz sanıyodum Allaha bol bol dua edın cıkar esımın maas bodrosu bıle 2 aylık vermıstı ama sız yınede 3 aylık olsun oyle basvurun garantı  olsaun Allahım herkesın vızesını cıkarsın ınsAllah..SIZE BIR SORUM VAR BEN IZMIRDEN BASVURDUM VIZE SONUCUNU INTERNETTEN OGRENDIM DEDIM KADIN BANA ORDA NE ZMAN GELECEGINIZ YAZIYO DIYO BENDE BULAMADIM BILGIISI OLAN VARSA YAZSSIN ISTEDIGIM ZAMAN GIDIP ALABILIRMIYIM ARKADSLAR .BIDE VIZE ALIRKEN KONSOLOSLUGA PARA YATIYOMU YATIYORSA NE KADAR YATIYO

salmanASU

ablacım gözünaydın ben seni yanlış bilgilendirmiş olmuyayım ama 60 euro veriliyor konsolosluga diye biliyorum başka bilgim yok tekrar gözünaydın hoşçakalınız

c3t1n

o 60€ sadece esler türk vatandasiysa ve zaten onuda basvuru yaparkene veriyorsunuz artik ondan sonra baska bi ücret yok...vizen hayirli olsun...

hakan hakan hakan

cetin kardes gel biz bu isi ticarete dökelim bilgi  edinme bürosu acalim paranin dibine  vururuz  ne dersin :D   hahahaahah   saka   bir yanada  insAllah bizim baasimizdfan gecenleri  bu yola yeni cikan arkadaslar  iyice okurlar  bir nüsibet bin nasihatten daha  iyidir  bizim basimiza  gelenler  de onlara  örnek bence :)

c3t1n

Alıntı yapılan: hakan hakan hakan - Mart 31, 2011, 02:44:05 ÖS
cetin kardes gel biz bu isi ticarete dökelim bilgi  edinme bürosu acalim paranin dibine  vururuz  ne dersin :D   hahahaahah   saka   bir yanada  insAllah bizim baasimizdfan gecenleri  bu yola yeni cikan arkadaslar  iyice okurlar  bir nüsibet bin nasihatten daha  iyidir  bizim basimiza  gelenler  de onlara  örnek bence :)

okusalar iyide hakan ama bizim insanlar okumadayip yeni konu acmayi tercih ediyorlar oysaki sorucaklari sorularin cogu cevabi konularda cevaplanmisdir :)

elimden geldigi kadar yardim ediyoruz iste yeterki herkezin isi bi an önce olsun ve sevdiklerine kavussun gercekten zor insan kendisinde gecirmeyince anlamiyor...

saskin64

Alıntı yapılan: c3t1n - Mart 31, 2011, 03:24:22 ÖS
okusalar iyide hakan ama bizim insanlar okumadayip yeni konu acmayi tercih ediyorlar oysaki sorucaklari sorularin cogu cevabi konularda cevaplanmisdir :)

elimden geldigi kadar yardim ediyoruz iste yeterki herkezin isi bi an önce olsun ve sevdiklerine kavussun gercekten zor insan kendisinde gecirmeyince anlamiyor...
cetın kardesım haklı ınsanlar okumak yerıne yenı konu acıolar bide dedıklerımızı takmıolar...

su ela arkadasım vızen hayırlı ugurlu olsun para mara vermıon yete gali verdıgımız  ;D